amorph Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 No to chyba pierwsza pochwała dla nowego sklepu malinowynos.pl. Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Towar pierwsza klasa. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Duuży plus ode mnie dla centrum piwowarstwa pl Zamawiałem tam już 4 razy za pobraniem i zawsze tak samo: - zamówienie w niedzielę, - poniedziałek towar wysłany, - wtorek odbiór za pobraniem, - w sobota warzenie No i najważniejsze - bardzo dobry kontakt mailowy oraz obsługa klienta (na maila mi odpowiadali w ciągu godzinki do dwóch, a przy wymianie nie było najmniejszych problemów), W sumie chciałem sprawdzić inne sklepy ale jak się okazuje mają chyba najlepsze ceny, czas realizacji przy pobraniem idealny, więc po co mam zmieniać według mnie b.dobry sklep na dobry? W innych sklepach będę tylko zamawiał, jeśli jakiegoś produktu u nich nie ma (a oni mają raczej wszystko ) Edytowane 7 Grudnia 2014 przez bercik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja to muszę pochwalić sklep z innej beczki. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Bardzo miły kontakt meilowy z Panem Marcinem. Uczciwa odpowiedź na temat drożdży (termin ważności). Szybka przesyłka, Chmiele zapakowane w torebki koloru srebrnego. Nawet dostałem gratisik. Jednym słowem: POLECAM. Myślę iż jeszcze pewnie wrócę do tego sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szekspiro Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ale co tam ja się nie znam Co racja, to racja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludiwitom Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja dodaję pochwałę dla sklepu www.piwniczka.org Po pierwsze sklep swoją siedzibę ma w Trzebnicy (okolice Wrocławia - dojazd ok 23 km). Świetna obsługa. Słody świeże, podobnie chmiele. Zamówienie złożyłem o 20, o 16 następnego dnia miałem wszystko w domu i zacząłem warzenie. Kontakt : tu mały minus(email) kiedy właściciel wyjeżdża po produkty nie odpowiada na wiadomości email, za to jest podany nr telefonu, pod którym można spokojnie otrzymać wszystkie informacje. Polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zamawiałem w Marxam Enology, Malinowy nos i Piwo Piweczko. Towar dotarł w 2 dni od daty zamowienia, sprzęt i surowce ok. dodatkowo piwo i malinowy nos bral udzial w akcji bezplatna dostawa. POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Centrum Piwowarstwa - zamówienie złożone 9.12.2014 na 650 zł (sprzęt i surowce łącznie kilkanaście pozycji) w dniu 11.12.2014 przesyłka rankiem odebrana od kuriera w Białymstoku . Jak dla mnie mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) www.piwopiweczko.pl dostawa w mniej jak 24h polecam! brixolunetka skalibrowana - sprawdzona sztuka a nie jakiś wybrakowaniec wysłany przez małe rączki pracujące za garść ryżu dziennie PS. wiem że te same rączki zdziałały ów przyrząd ale przed tym jak dostałem go ktoś znający się na rzeczy sprawdził czy w środku jest to czego klient oczekuje Edytowane 19 Grudnia 2014 przez FurioSan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_j Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dzisiaj robiłem po raz trzeci zakupy w www.alepiwo.pl spośród wszystkich sklepów ten jest najlepszy jak dla mnie ekspresowa wysyłka i obsługa ! POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Gorąco polecam sklep piwniczka.org - worek ześrutowanego słodu pale ale wraz z dostawą za nieco ponad 100zł, to się chwali Trochę obawiałem się zakupów w mało znanym sklepie, ale jak widać zupełnie niepotrzebnie. Błyskawiczna dostawa, towar dobrej jakości, dobrze zapakowany. Będę korzystać w przyszłości. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez gwzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floki Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 kolejny raz dla alepiwo.pl - tym razem za szybkość realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Pierwszy zakup w homebeer.pl . Super indywidualna obsługa , bardzo dobre ceny , nawet jakiś gratis drożdżowy się trafił . Minus - pakowanie chmielu w zwykłe woreczki z zamknięciem i zakup zestawu przychodzi w osobnych paczkach , łatwo o pomyłkę przy zakupie kilku i trzeba sprawdzać szczegółowo recepturę . Tu lepiej wypada twojbrowar.pl bo ma w jednym worku wszystko do zestawu i próżniowo pakowane drozdże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 esencje smaku i marxam-enology.pl w niedziele zamówione, we wtorek w południe dostawa. TB tez we wtorek, ale tydzień później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 homebeer.pl mam za sobą trzy albo cztery zamówienia w tym sklepie - zawsze na drugi dzień zamówienie jest realizowane i wysyłane. tak więc w dwa dni od złożenia ma już się towar w domu. z zalet - obsługa reklamacji, wiadro przyjechało uszkodzone, wyszło dopiero przy próbie wodnej. jeden mail i na drugi dzień nowe wiadro w domu. z wad - płatność przelewem, słabo zabezpieczone przesyłki (np. wspomniane wiadro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Alepiwo.pl - zamówienie złożone w środę wieczorem, w piątek paczka była już u mnie. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Wczoraj zamówienia w CP, TB i Browamatorze. Let the games begin EDIT: Uwaga uwaga, Browamator wysłał Edytowane 23 Stycznia 2015 przez szejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dziś 1-e zakupy w słodowni Strzegom. Obsługa miła Czas realizacji trochę z mojej winy 3-y dni. Ale mi się nie spieszyło, ceny jak przeliczyłem nie złe jak dla takiego detalu, tylko żonka zrobiła wielkie oczy że tego tyle. Przedtem małe paczki to tak naprawdę nie zdawała sobie sprawy ile tego surowca idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 obsługa w strzegomiu pierwsza klasa to prawda, ale trzeba im dać parę dni na przygotowanie. i bardzo mocne worki foliowe mają dla paczek poniżej 5kg(nie wiem jak pakowane są większe ale chyba w "standardowe" worki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. anteks Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 obsługa w strzegomiu pierwsza klasa to prawda, ale trzeba im dać parę dni na przygotowanie. i bardzo mocne worki foliowe mają dla paczek poniżej 5kg(nie wiem jak pakowane są większe ale chyba w "standardowe" worki. Jeśli to trwa kilka dni to większość forumowiczów odpada FurioSan, jaras, bart3q i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 5 kg to te fajne folie, ale potem przepaść 25 kg. Jak ktoś planuje wareczki to co jest, nawet pare dni za dobrą cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 W piątek rano zamawiałem w Marxam Enology http://allegro.pl/show_user.php?uid=36356978 Ok 30kg słodów, kurier w poniedziałek o 14.30 wręczył paczkę. Jeszcze duży plus za pro-konsumenckie podejście - zamówiłem 4x5kg pilzneńskiego Strzegom, po czym zorientowałem się że też mają Optime (zamówienie już było opłacone), jeden mail i bez problemu podmienili 2 worki Strzegomia na Optimę, za różnicę w cenie dorzucili równowartość w słodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżazder Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Plus dla piwniczka.org Szybka wysyłka do paczkomatu, do tego pomyliłem się przy zamówieniu, ale mailowo wszystko dało się natychmiast naprostować. Dobry kontakt i szybka wysyłka. Edytowane 4 Lutego 2015 przez dzazder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezrok Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dołożę i ja plusa dla piwniczka.org - duży wybór, przejrzysta oferta na stronie, słody specjalne sprzedawane od 50g i szybka wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watson Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dorzucę kolejny plus dla Alepiwo.pl - zamówienie złożone we wtorek późnym wieczorem, paczuszka dojechała w czwartek przed południem. Polecam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Także dołożę od siebie plusik dla Alepiwo.pl. Zakup w poniedziałek przed południem, towar na miejscu we wtorek. Pierwszy raz tak ekspresowo, zwykle przesyłka dociera w 48h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi