josefik Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja jednak sam się pojawię, tak więc zwalnia się łóżko w pokoju z łazienką i rollbarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 PIWA DOMOWE: przywieźcie tyle, żebyśmy pod koniec imprezy Żywca nie musieli pić. Kurde, to znaczy ile? Na tej pierwszej imprezie pijemy to co na miejscu czyli to co właściciel knajpy podepnie??? Czy swoje spożywamy? Pytam, bo to moja pierwsza impreza i nie chce zabrać za mało, a jadę pociągiem i w pociągu też trzeba się napić - człowiek nie wielbłąd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Fidel, co w knajpie, to pisałam wcześniej :-) Praktyka mówi, że piwa domowego będzie tak czy owak za dużo, ale też musisz pomyśleć o jakiejś ilości, bez której głupio by było się pokazać. Najlepiej minimum tyle butelek, ile sam jesteś w stanie wypić. Ja biorę 10, choć tylu nie wypiję, ale pewnie też i jakieś wymianki będą między piwowarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyoorka Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Proszę mnie dopisać wstępnie do pokoju z josefikiem. Po niedzieli potwierdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Fidel, co w knajpie, to pisałam wcześniej :-) Widocznie mało uważnie czytam, co niestety nie sprawia, że mam odpowiedź na moje pytanie, bo cały czas nie widzę co w Małej Czarnej. Pomijanie percepcyjne ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 wpłacający kasę na moje konto uczestnik piątkowego spotkania dolicza te 10 zł, a na miejscu każdy dostanie kupon z kwotą do odbioru przy barze. Właściciel bardzo się ucieszył, że będzie miał dobrych klientów (zapewniłam go, że nie będziemy przy jednym piwie cały wieczór siedzieć) i wyraził chęć spróbowania piwa domowego, zatem myślę, że każdemu, kto mu przyniesie swoje piwo da jakiś indywidualny rabacik :-D Fidel ot to będzie piwo barowe oraz degustacja między sobą piwa domowego, bo niektórzy chyba tylko w piątek przychodzą! 10 butelek? ja biorę ze 2-3 skrzynki najwyżej zostanie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Proszę mnie dopisać wstępnie do pokoju z josefikiem. Po niedzieli potwierdzę. To Ty jesteś Jadwiga??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) To Ty jesteś Jadwiga??? To jednak nie do końca tak Ja jednak sam się pojawię, tak więc zwalnia się łóżko w pokoju z łazienką i rollbarem. Edytowane 13 Stycznia 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyoorka Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jadwiga, nie Jadwiga. Ciałko młode, szczupłe. Józek będzie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jadwiga, nie Jadwiga. Ciałko młode, szczupłe. Józek będzie zadowolony Dwa razy mi powtarzać nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Józek, ale co na to Bogdan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Józek, ale co na to Bogdan Bogdana nie znam /albo tak mi się wydaje/. Ale jak miałaś na myśli Mariana to zasada "Miłość Ci wszystko wybaczy" obowiązuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jutro Cię podkabluję, nie będzie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 O kurtyna, mam nadzieję, że Marian o tym Bogdanie nie przeczytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Józek, ale co na to Bogdan Bogdan jest stary i brzydki, a Józek postanowił dać szansę młodym ps Marian mnie zabije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Same konkrety. Wracając do tematu, to jeśli ktoś w piątek się wybiera, mogę zabrać 2-3 osoby z Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Niestety muszę zrezygnować z wyjazdu, właśnie leżę w szpitalu i czekam na wycięcie wyrostka. ; ( Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Niestety muszę zrezygnować z wyjazdu, właśnie leżę w szpitalu i czekam na wycięcie wyrostka. ; ( parafrazując " Do Strzegomia się zagoi" ,a tak poważnie, to wielka szkoda, że Cię nie będzie. Dołączam się do życzeń @banita12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Oj Shooter, Shooter a liczyłem na obszerną relacje w trakcie styczniowego spotkania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zatem zwolniła się pozycja łóżkowa w trójce SPA - Leona - wypracowałeś może wolne? Shooter - szybkiego powrotu do zdrowia, ja na szczęście już mam dawno wycięty ten element Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Shooter! Szybkiego powrotu do zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zatem zwolniła się pozycja łóżkowa w trójce SPA - Leona - wypracowałeś może wolne? (...) Z trzech elementów układanki, dwa już są na właściwym miejscu. Do końca tygodnia mogę jeszcze po zwlekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Możesz, miejsca tak czy owak jeszcze są w hotelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Dla ułatwienia poszukiwań wkleiłam program i dane do przelewu w poście #1. Lista uczestników z aktualnym stanem wpłat - post #98 Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi