Marusia Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wpłaciła większość osób - proszę od spóźnialskich o przelew lub info, czy to tylko spóźnienie, czy rezygnacja (mam nadzieję, że nie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1k Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jeżeli kol Leona nie potwierdzi to wstępnie zarezerwowałbym miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nawet jak potwierdzi, to jeszcze jest wakat w pokoju St. Angera, zatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jeszcze miejsce u św. trójcy, znaczy dwójcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1k Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Do końca tygodnia potwierdzę- chciałbym być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mogę jechać. Poproszę o wpisanie i przydzielenie do pokoju, w którym nie trzeba się myć, słuchać wykładów i jest tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Wczoraj wróciłem do domu. Dziękuję wszystkim za życzenia i strasznie mi żal, że wielu z Was znowu nie poznam w realu. Mam takie oftopowe, ale ważne pytanie, kiedy po wycięciu wyrostka będę mógł napić się piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Polecam przynajmniej 3tyg abstynencję - ale wrócisz do formy dopiero za kilka miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Za noclegi mam komplet wpłat, proszę o zerknięcie na post #98, czy wszystko gra - Tieroo chyba zapłacił za kolegę, który już wcześniej zapłacił Somek i Uups proszeni o uiszczenie za imprezy, w których chcą uczestniczyć - naprawdę nie chcę się babrać rozliczeniami gotówkowymi na miejscu. St. Anger jest sam w pokoju, jest też miejsce w trójce SPA. Wychodzi na to, że Leonie nie uda się nocowanie w pokoju dla brudasów Chyba, że ktoś z bezłazienkowaca chce się przenieść? teraz jest jeszcze czas na takie decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Somek i Uups proszeni o uiszczenie za imprezy, w których chcą uczestniczyć - naprawdę nie chcę się babrać rozliczeniami gotówkowymi na miejscu. Zrobilem przelew 9 stycznia na 140zl. Powinien juz dojsc ;/ A kwota w poscie #98 to jest zplacona, czy do zaplaty? Bo jak zaplacona to jestesmy juz chyba kwita? Jest tam wpisane 140zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chyba, że ktoś z bezłazienkowaca chce się przenieść? teraz jest jeszcze czas na takie decyzje. Mogę się przenieść i dopłacić przelewem albo na miejscu, jak komuś tak pasuje, mi to specjalnie różnicy nie robi a ktoś będzie mógł te 40 zł zaoszczędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Somek i Uups proszeni o uiszczenie za imprezy, w których chcą uczestniczyć - naprawdę nie chcę się babrać rozliczeniami gotówkowymi na miejscu. Zrobilem przelew 9 stycznia na 140zl. Powinien juz dojsc ;/ A kwota w poscie #98 to jest zplacona, czy do zaplaty? Bo jak zaplacona to jestesmy juz chyba kwita? Jest tam wpisane 140zl. Oczywiście, miało być Gąska z narzeczoną, a nie Somek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chyba, że ktoś z bezłazienkowaca chce się przenieść? teraz jest jeszcze czas na takie decyzje. Mogę się przenieść i dopłacić przelewem albo na miejscu, jak komuś tak pasuje, mi to specjalnie różnicy nie robi a ktoś będzie mógł te 40 zł zaoszczędzić. W takim razie chętnie wskoczę. Do poniedziałku nie ma mnie przy komputerze więc na decyzje i roszady czekam, wtedy też pójdzie przelew. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Już przelewam. Przepraszam zagapiłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Przepraszam, że zagapiłem się trochę i tak późno daję znać (pogrzeb na drugim końcu Polski mi wypadł i dopiero dziś wróciłem), jak ktoś chce mam wolne miejsce w pokoju, kompletnie sprawa z Norwegami nie wypaliła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Konkrety na dziś: - W hotelu podajecie swój nick przy odbiorze kluczy - nie imię i nazwisko. UWAGA! W hotelu zostanie wyznaczone miejsce na pozostawienie piwa, żebyście nie musieli ich targać do pokojów. Jednakże w tym momencie jeszcze nie wiem, czy będzie to miejsce chłodne, zatem osoby przyjeżdżające samochodem niech zostawią piwa w aucie - temperatura akurat ma być okołospożywcza ;-) - W MC każdy po przybyciu melduje się u kierowniczki zamieszania, czyli mła po odbiór karneciku 10 zł do zużycia przy barze. UWAGA! Info od szefa MC: Witam dziś na kranach dla was po 5pln (normalnie po 6zł)primator lager holba 12 litovel ciemny pszeniczne Kto będzie miał butelkowe domowe - miło by było, jakbyście przynieśli sztukę w upominku dla właściciela MC Ja wezmę na pewno. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 pszeniczne Primator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Tak. Zestaw lajtowy - siły oszczędzamy na sobotę - znowu te triple... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 WAŻNE! Dla tych, co jeszcze nie wyjechali - WEŹCIE KUFLE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dobrze, że piszesz bo bym nie zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 A ci którzy już w drodze sa ? Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wlasnie stoimy w Lesznie, może ktos zna sklep z kuflami blisko dworca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5k18a Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 W Strzegomiu masz Tesco z tego co pamiętam a jak nie znajdziesz to zostają biedronki i netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 ja juz jestem na miejscu i szklanke wysepilem w barze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 W Strzegomiu masz Tesco z tego co pamiętam a jak nie znajdziesz to zostają biedronki i netto Najbliższe Tesco jest w Świdnicy. Kufle nie wiem czy gdzieś są w ogóle w Strzegomiu. Jak coś na pewno są zwykłe szklanki takie klasyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi