Stasiek Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Zauważyłem, że ze stron forum nie ma nigdzie odnośnika do strony głównej piwo.org. Może warto by to dodać? Chociaż na stronie głównej forum. Niby raczej każdy siedzi na forum, ale od czasu do czasu warto też sprawdzić co się dzieje na stronie głównej. Tym bardziej, że zapowiadane są jakieś zmiany. A na razie jedynym (znanym mi) sposobem jest usunięcie z adresu "/forum*". EDIT: no tak... wystarczyło, że wysłałem tego posta i znalazłem odnośnik: lewy górny róg z "piwo.org". Elroy: sorry. Właściwie to ten post jest do usunięcia. Edytowane 12 Lutego 2009 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Spróbuj kliknac w lewym górnym rogu strony na piwo.org z ogniskiem:lol: Edytowane 12 Lutego 2009 przez ro_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Skoro temat do usunięcia to proponuję nową funkcjonalność na forum - możliwość usunięcia posta przez autora, np. pod warunkiem że nikt nań nie odpowiedział. Jak w tym przypadku - Stasiek zorientowawszy się ze odnośnik jest mógłby szybko kliknąć usuń i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Skoro temat do usunięcia to proponuję nową funkcjonalność na forum - możliwość usunięcia posta przez autora, np. pod warunkiem że nikt nań nie odpowiedział. Jak w tym przypadku - Stasiek zorientowawszy się ze odnośnik jest mógłby szybko kliknąć usuń i po sprawie Taka funkcjonalność została około 1 rok temu wyłączona, wierz mi, że tak jak jest, jest lepiej. W razie wątpliwości należy użyć linka "raportuj" - leci to do mnie oraz moderatorów i wtedy działamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Racja, ktoś mógłby usunąć posty i wtedy mógłby narodzić się bałagan Na jednym forum na którym byłem tak zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi