puszka Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Czy ja jestem ślepy czy w BA nie można kupić zwykłego prostego fermentora? Chciałem zrobić zakupy a tu klapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Czy ja jestem ślepy czy w BA nie można kupić zwykłego prostego fermentora? Chciałem zrobić zakupy a tu klapa. http://www.browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=6&przedm=184145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszka Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Wielkie dzieki. Ja szukałem w dziale piwo-sprzet-fermentacja a tam nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 dział uniwersalny piwo/wino/miody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanmaj Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 wpisz w wyszukiwarke na stronie BA fermentor a znajdziesz ich bez liku.Napewno któryś wybierzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
optimusek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Da się jeszcze gdzieś kupić takie fermentory mleczne jak mają w Browamator ? Jestem zdecydowany anulować u nich zamówienie i kupić gdzie indziej, bo czas oczekiwania na zapakowanie towaru całkowicie dyskwalifikuje ten sklep w dzisiejszych czasach. Zamówiłem w niedzielę paczkę, za pobraniem żeby było szybciej a już jest piątek, planowałem warzyć piwo w niedzielę a tu dupa. Trzeba czekać dalej na zapakowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapak Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 5 dni to nic. Ja czekałem 8 dni i gdybym nie ponaglił to by sobie nie przypomnieli o zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiess Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Generalnie w większości sklepów dla piwowarów .Uzupełnij profil bo cytując klasyka " być może za rogiem mieszka piwowar i Ci pomoże". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Niestety Browamator się popsuł jeżeli chodzi o szybkość wysyłki, ja też ostatnio czekałem około tygodnia na dostawę. Natomiast z TB dostałem w jeden dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Przecież wyraźnie piszą na stronie, że realizacja zamówienia może trwać do 7 dni. Więc pretensje można mieć tylko gdy trwa to dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Przecież wyraźnie piszą na stronie, że realizacja zamówienia może trwać do 7 dni. Więc pretensje można mieć tylko gdy trwa to dłużej. Tu się zgodzę, zawsze można poszukać tego samego gdzie indziej. Jednak handel internetowy przyzwyczja nas już do troszkę innych standardów. Kupowałem w BA i z jakości towarów jestm b.zadowolony, terminy dostaw jednak mi nie pasują. Co prawda w tej branży zauważyłem, że duża część sklepów oferuje podobne terminu, ale znam też takie, które praktycznie na drugi dzień już realizują zamówienie. W mojej branży ustawiając termin dostawy na 7 dni i przedpłatę: 1. nie musiałbym inwestować ani złotówki 2. nikt by chyba nic nie kupił ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszka Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ja dzis złożyłem zamówienie. Ciekawe czy dojdzie do piątku?? Podstawowe słody drożdże kapsle i kolejny fermentor. Opłacone i przesyłka kurierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 A innych fermentorów w innych sklepach nie możecie kupić jeśli BA Wam nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz B Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Panowie wyprubujcie centrumpiwowarstwa bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Panowie wyprubujcie centrumpiwowarstwa bardzo szybko ale o so chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 wyprubujcie centrumpiwowarstwa bardzo szybko no o to właśnie 1 post itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Nie szukajcie dziury w całym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Proponuje Dori i jej sklep http://www.homebrewing.pl Błyskawiczna realizacja i świetny kontakt. BA pod tym względem jest 7 razy wolniejszy, a nie jest 7 razy tańszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jomal Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja zamówiłem w piątek fermentory a w środe były u mnie w domu, więc nie jest tak żle, chyba, że miałem szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
optimusek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Miałeś szczęście, a mnie to chodzi w zasadzie o te fermentory mleczne a pozostałe artykuły to bez różnicy. Oni musieli zamówić u jakiegoś producenta wiaderek ten kolorek i mają na nie monopol. Edit. No i dzisiaj dostałem paczkę po 7dniach roboczych wysłali i 2 dniu kurier szedł bo wysyłka była późno. Czyli 2 tygodnie czekania, na przyszłość będę wiedział ile wcześniej mam zamówić albo gdzie zamówić. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez optimusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz B Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Da się jeszcze gdzieś kupić takie fermentory mleczne jak mają w Browamator ? Jestem zdecydowany anulować u nich zamówienie i kupić gdzie indziej, bo czas oczekiwania na zapakowanie towaru całkowicie dyskwalifikuje ten sklep w dzisiejszych czasach. Zamówiłem w niedzielę paczkę, za pobraniem żeby było szybciej a już jest piątek, planowałem warzyć piwo w niedzielę a tu dupa. Trzeba czekać dalej na zapakowanie Chlopie zmien sklepjazamawiam w niedziele a we wtorek kurier puka do dzwi max3dni i to nie w browamator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Też ostatni raz zamawiałem w BA. 16 dni między zamówieniem, a dostawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszka Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja dzis złożyłem zamówienie. Ciekawe czy dojdzie do piątku?? Podstawowe słody drożdże kapsle i kolejny fermentor. Opłacone i przesyłka kurierem. No i niestety na sobote nie doszlo. Przesylka skierowana do pakowania od poniedzialku.moze zdaza na nastepny weekend. Chyba trzeba bedzie pomyslec nad zmiana dostawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastisz Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tutaj masz fajny sklep wysyłają bardzo szybko http://www.sklep.piwowin.pl/FERMENTACJA-k82-0--default.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja ostatnio kupowałam tutaj http://www.sklepzinnejbeczki.pl/sklep/sprzet/fermentacja/ Polecam, super szybko, tanio, fermentor ze skalą, wszystko opakowane pancernie. I przede wszystkim plus za dostępność rurki szklanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi