panta_rei Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Niezbyt szlachetny minimalizm, Etam, to jest dopiero minimalizm ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Twoje? Wrzuć przepis do przepisów na gruit'a. Ciekawią mnie zioła żołądkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Przepis mój, piwo moje. Wyszło bardzo smaczne, przepisu nie bardzo mam ochotę publikować, bo piwo w tym roku będzie w konkursie startować, a efekty na prawdę bardzo fajne, kilka osób z forum piło. Jak dobrze podłubiesz w Internecie to znajdziesz ten mój zestaw ziółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Drobne awarie utrudniły warzenie podczas huraganu Ksawery więc taka etykietka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Drobne awarie utrudniły warzenie podczas huraganu Ksawery więc taka etykietka: Super motyw z ta blyskawica w szklanicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ściągnięty ze znaczka przesyłki pocztowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wrzucam kolejny swój projekt. Dokładne info o słodach, chmielach i drożdżach dam na kontretykiecie. Sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 pokoloruj ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 pokoloruj ;P Zrób z niej "milkestout" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kolejna, tym razem do Dubbla cml 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 pokoloruj ;P Zrób z niej "milkestout" Jest czarno-biała ze względu na mniejsze koszta druku plus mocniej akcentuje mleczność. Ale jak to "milkestout"? Kawa być musi, mógłbym zrezygnować z owsa w nazwie, ale na pewno nie z zasypu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralat Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Usiu, czy ostatnia etykieta, a konkretniej rower w połączeniu z kolorami i konturami nawiązuje w jakikolwiek sposób do Bicycle Day? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZEJEN Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Rushbeer. Etykietka piwa uwarzonego na okoliczność koncertu kanadyjskiej formacji Rush w Berlinie (06.06.2013). Grafika "nawiązuje" do fanowskiej stronki http://hemispheres.pl. Lista obecności forumowiczów z kwietnia, więc niekompletna. Czcionka z piewszego albumu kapeli. Piwo dowiozłem w lodówie turystycznej, bo okrutnie grzało. Koniec końców, koncert jak i piwo w pytę . Edytowane 8 Stycznia 2014 przez CZEJEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Usiu, czy ostatnia etykieta, a konkretniej rower w połączeniu z kolorami i konturami nawiązuje w jakikolwiek sposób do Bicycle Day? Nie, ale muszę wygooglać o co chodzi :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ostatnie z uzupełnień. reszta będzie szła na bieżąco: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Siema, na forum jest zarejstrowany od dłuższego czasu, ale bardziej czytałem niż pisałem, teraz, gdy zacząłem częściej warzyć postanowiłem też robić etykiety. Etykieta do mojego przedostatniego piwa: "Hop Dog" APA. Także witam i liczę na opinie:) pozdrawiam, Michał Edytowane 9 Stycznia 2014 przez mikefaux slotish i azbest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Super etykieta. Nie ma się do czego przyczepić Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzięki, miło mi to słyszeć, tym bardziej, że to moja pierwsza etykieta i w zasadzie pierwsze spotkanie z photoshopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzięki, miło mi to słyszeć, tym bardziej, że to moja pierwsza etykieta i w zasadzie pierwsze spotkanie z photoshopem Masz potencjał, wyszło naprawdę fajnie. Na jakim papierze drukowałeś i czym kleiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF88 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Etykieta z butelki na zdjęciu drukowana na jakimś papierze błyszczącym, który dostałem jako próbkę z 12 lat temu do drukarki, bardzo gruby papier, więc klej szkolny odpadł i przykleiłem butaprenem ;p tylko 3 but. tak kleiłem takie demonstracyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Chciałbym przy pierwszym spotkaniu z photoshopem uzyskać taki efekt... Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pełna zgoda , dobra robota , gratulacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF88 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie jest tak fajna jak Hop Dog, ale jak to mówią: Jak się bawić to się bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jak się bawić to się bawić Czuć, że wyszła spod tego samego piórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) i czuć że jest postęp! druga jeszcze lepsza imo tylko tą czcionkę przy "ptaki Churchilla" bym zmienił Edytowane 13 Stycznia 2014 przez adamsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi