ras13 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) No to ja pokaże coś na swojego przyszłego RISa. Wymaga drobnego tylko dopracowania. Edytowane 28 Lutego 2014 przez ras1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Z Holandią mi się kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Wzór niby jest tradycyjny rosyjski ludowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Stoucik już w butelkach przystrojonych poniższą etykietą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolhc Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Bardzo fajna kontr etykieta. Na jakim papierze w ogóle drukujecie etykiety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Na jakim papierze w ogóle drukujecie etykiety? 100-120g glossy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 przeważnie na zwykłym 80 g, ale od czasu do czasu to na tym co wpadnie w ręce (papier śniadaniowy szary do pakowania itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 przeważnie na zwykłym 80 g, ale od czasu do czasu to na tym co wpadnie w ręce (papier śniadaniowy szary do pakowania itp) To jeszcze powiedz jaka drukarka. Laser czy atrament? Twoje etykiety naprawdę są ładnie wydrukowane, w ogóle są ładne. Wyklepane tapatalkiem z mego szajsunga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 głównie na atramentówce (Hp descjet 3550) ale jak papier nie przyjmuje to na laserze tylko wtedy czarno białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ja zamawiam taki papier teraz: http://m.allegro.pl/papier-samoprzylepny-wysoki-blysk-100ark-a4-i3938264497.html Wyklepane tapatalkiem z mego szajsunga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Ja drukuje u braciaka w pracy na zwykłym papierze do laserowej drukarki, nie rozmazuje się przy kontakcie z wodą. Kleje na klej szkolny. Trzyma się nadwyraz dobrze. Edytowane 2 Marca 2014 przez ras1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Panowie - wątek o radzeniu sobie z etykietami jest tu: http://www.piwo.org/topic/2241-etykiety-jak-sobie-radzicie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nie jestem zadowolony tak do końca, ale nie mam już siły nad tym siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jak wszyscy się tak chwalą etykietami to i ja się pochwalę. Etykieta jest zawijana w około butelki (zostawiając około 2cm odstępu między prawą a lewą stroną) Na inne piwa będzie po prostu zmieniany kolor tła przez co etykieta jest bardzo uniwersalna Jeśli mi zaczyna brakować tonera albo mam jakiś inny problem to tło może być białe, co też daje dość ciekawe efekty. Etykieta została zrobiona w INKSCAPE (w wektorach) co daje duże możliwości skalowania bez utraty jakości. Jest to bardzo prosty wzór, ma bardzo duże możliwości a do tego jest dość czytelna. Muszę zrobić zdjęcie butelek bo wyglądają świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Malinowy - bardzo fajne . Podoba mi się też unifikacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Unifikacja była moim priorytetem. Chodziło mi o to, żeby moje butelki zawsze wyglądały tak samo. Nawet używam głównie jednego typu butelki (namysłów, ale to wyszło ze względu na ograniczenia lokalowe - po prostu 3 skrzynki z Namysłowa wchodzą mi pod blat w piwnicy a innych nie ) Jak wrócę z pracy to zrobię zdjęcie jak wyglądają butelki bo efekt jest naprawdę świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) no mi chodzilo mniej wiecej o cos takiego (albo i bez kolorow) Tak się zakończyło: Edytowane 4 Marca 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Czy ten drobny napis "odręczną czcionką" bedzie widoczny na etykiecie? W tym rozmiarze jest ok a jak to wygląda na żywo? Edytowane 4 Marca 2014 przez ras1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 odręczną trzcionką czcionką przepraszam ale się nie mogłem powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Oczywiście nie wiem skąd mi się to wzięło Zdawanie krwi jednak osłabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) jak to wygląda na żywo Wersja większa 15,8*7,5 jest spoko, ale w kilku maluchach 11*5 już na granicy czytelności. Jak okleję NZ AA i amerykańską pszenicę wrzucę foto razem z NZ PA. Generalnie muszę wrócić do 10*7 bo to był optymalny podział A4. Tymczasem kolejna próba z małą etą, jutro druknę żeby sprawdzić czy czytelna: Edytowane 4 Marca 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ta z knurem zwrocila moja uwage przy okazji konkursu etykiet we Wroclawiu - bardzo mi sie podoba! Dzięki, te eta cieszy się największym uznaniem wśród moich znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czemu taka nazwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czemu taka nazwa? Wymyślone po pijaku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Zrobione dziś w ramach luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi