Krugerius Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 American Stout, mam nadzieje że się nie okaże kwasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) American Stout, mam nadzieje że się nie okaże kwasem Fajny pomysł - szkoda, że każda ikonka z "innej parafii". Tak samo orzeł w 3D do animowanego Homera pasuje raczej średnio. Spójność w tych kwestiach zwykle daje naprawdę wiele PS. Mogłoby wyglądać super, jakby Homer np. złapał takiego orła za gardziel czy coś w ten deseń Edytowane 16 Września 2014 przez ThoriN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ikonki mogę zmienić na bardziej podobne sobie Z tym łapaniem to nie przesadzaj, mam bardzo ograniczone zdolności obróbki graficznej w sumie to tego orła chyba wywalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Ee tam ograniczone - etykieta jest, nie trzeba się poddawać PS. Zobacz, jak chociażby ten pięknie "goni za orłem".. Edytowane 16 Września 2014 przez ThoriN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 no to będzie dobra baza pod etykiete do black ipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Andrzeja to mogłeś polskie ipa zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Andrzej na emigracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Piwo weszło do portfolio, a nie miało etykiety, więc wykoncypowałem takie coś i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Piwo nastawione w miniony weekend, eta jest wariacją na temat poprzedniej wersji tego samego - niemal dokładnie rok różnicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzewo Jeżozwierza Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Moje cztery ostatnie, może bez rewelacji, ale wśród szarego luda przyjęło się bardzo miło Edytowane 23 Września 2014 przez Drzewo Jeżozwierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathhammer Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Moja pierwsza etykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Małe uzupełnienie moich etykiet. Jak widać, mniej lub bardziej udane... Edytowane 24 Września 2014 przez nms007 azbest i Mały 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) dorobiłem się mojej pierwszej etykiety:) Autorką jest moja koleżanka Ola. Edytowane 26 Września 2014 przez Przem0 Hap, Usiu, azbest i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzou Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Przem0, front elegancki, ale kontrę by można dopracować (czcionka "saison" ta sama co na przedzie i zgrane kolorystycznie "ikonki"). Na dobry początek sezonu, wilczek: Edytowane 26 Września 2014 przez fazzou Hap 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Robiona na szybko przed przenosinami butelek do piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Przem0, front elegancki, ale kontrę by można dopracować (czcionka "saison" ta sama co na przedzie i zgrane kolorystycznie "ikonki"). Kontra tymczasowo będzie taka, uniwersalna dla wszystkich etykiet. American Wheat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) jeszcze do korekty, ale taki coś będzie EDIT: podmienione na nowszą wersję Edytowane 28 Września 2014 przez adamsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Wędzona Pszenica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 APA - Hel Jea nms007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Pilot etykiety uniwersalnej nowego browaru. Hasła przewodnie to prostota do siermiężności, odwołania do estetyki d.i.y. Do dopracowania na pewno komórki z datami i opisem piwa/ stylu. Etykieta oparta o logo, logo oparte o plan miejsca gdzie warzymy [plik do kosza] Drugie podejście: [plik do kosza] Wersja trzecia: [plik do kosza] Wersja ostateczna: Edytowane 22 Listopada 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 W prawdzie etykietki powstały wcześniej, ale chętnie uzupełnię ten wątek Założenie było takie że ma być prosto, ma się dać zidentyfikować piwo i piwowara i ma być uniwersalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Gimnastyka głowy i karku gwarantowana... Przy pszenicach zwiększasz szanse właściwego podania piwa, z innymi stylami, nie wiem czy klasyczna orientacja nie byłaby lepsza. Ale generalnie bardzo mi się podoba. Edytowane 16 Października 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi