beu Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak wygląda po wydrukowaniu, Olo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jeszcze nie drukowałem, ale nie rozumiem pytania do końca beu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 cml 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Abnegat - Salty Whisky Stout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżazder Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 AIPA Lary, Ernest i ThoriN 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 AIPA Super - bardzo mi się ta etykieta podoba. Zgodna w 100% z nowymi trendami - prosta, czytelna, spójna, a jednocześnie to wszystko robi efekt. Widać, że kolega nie pierwszy raz ma w ręku narzędzie do obróbki grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżazder Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Widać, że kolega nie pierwszy raz ma w ręku narzędzie do obróbki grafiki Pierwszy na pewno nie, natomiast z pomysłami to jest tak, że szukam inspiracji w internecie i te ładne sześciokąty z kółeczkami sobie tam znalazłem, a resztę tylko dopasowałem do tego, nie zrobiłem całości od zera. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Być może masz po prostu zmysł do takich rzecz i warto to dalej rozwijać? Wbrew pozorom wykorzystanie czegoś od tak z neta z dobrym efektem nie jest takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajek Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 dżazder 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Etykieta powstała tak naprawdę ze względu na osiągnięcie w BV 2015 dżazder 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Etykieta powstała tak naprawdę ze względu na osiągnięcie w BV 2015 Gratulacje!!! Edytowane 24 Lutego 2015 przez zamyślony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Również podpinam się do gratulacji ale jak pierwsze miejsce to wisienka powinna być jeszcze na torciku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beu Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Z sympatii do Flying Doga: nms007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboraff Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 To może i ja się pochwalę, bo to pierwsza etykieta z jakiej jestem zadowolony Szkicowane w jakimś darmowym programie na iPadzie, pokolorowane w PS na kompie. Wszelkie uwagi mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Zamiast w kasku grubaska wstaw ładną dziewczynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Pszeniczka pięknie pracuje to i etykietka: mpolak154 i zasada 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilimandzaro Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ostatnio miałem trochę czasu więc przysiadłem do corela i wyskrobałem etykietę. Nie ma cudów, ale miała być czarno-biała (tania), estetyczna i uniwersalna żeby dało się łatwo pozmieniać dane i wydrukować dla innego piwa. zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wszelkie uwagi mile widziane Parametry podałbym czcionka bezszeryfową, mam wrażenie, że początkowe napisy w Gwiezdnych Wojnach nie były Times New Roman Mały & Kilimandzaro - bardzo mi się podobają, oj jak bardzo (zazdrość mode on) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 beu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathhammer Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tak mi się skojarzyło beu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bajek Opublikowano 14 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Moje pierwsze zacierane - w przygotowaniu: A tutaj kapsel: Etykieta: i kapsel: udarr, GB..., Bergie i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergie Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Moje pierwsze jako tako dopracowane ety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ostatnio przerzuciłem się na taki styl - drukuję na żółtym papierze i wygląda OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi