PałaszD Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Siemka. Witam wszystkich. Mam na imię Damian, a wszyscy znajomi wołają na mnie Pałasz. Pochodzę z Wrześni. Piwo jest moim nieodłączym elementem życia... z racji, że coraz trudniej znaleść prawdziwe w smaku piwo postanowiłem sam spróbować nawarzyć sobie piwa Zestaw "startowy" otrzymałem od żony w prezencie gwiazdkowym Aktualnie wykonałem dwie warki - pierwszy Lager (chyba standard u wszystkich) a drugi Dark Ale - obydwa na brewkitach Coopers. Jako trzecia warka India Pale Ale tym razem od "Make Your Own Beer" (te czarne worki). Dwie pierwsze wyszły świetnie - każdy z wielu znajomych, którzy próbowali stwierdzili, że jest super Jednego z kumpli już zaraziłem i też zaczął ważyć swoje piwko. Poza piwem interesuję się jeszcze motoryzacją, a szczególnie motocyklami - kiedy tylko jest okazja siadam na moto i zwiedzam cały kraj. Pozdrawiam wszystkich piwowarów Pałasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Cześć! Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam i samych udanych warek życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Pałasz. Pierwsze piwo.jpg Na co dzień nosisz taki kolczyk na lewym uchu? Cześć. Edytowane 23 Lutego 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PałaszD Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 (edytowane) Buahaha dobre z tym kolczykiem nie nie noszę w ogóle - tylko na tym foto tak wyszło :)a to moja pierwsza warka Lager od Coopersa.Właśnie jestem w trakcie rozlewania IPA do butelek Edytowane 23 Lutego 2013 przez PałaszD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 witaj też otrzymałem zestaw startowy na gwiazdkę, ale do zacierania (z zasadzie to same słody i trochę drobnego sprzętu, bo resztę miałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PałaszD Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 to chyba mój najlepszy prezent gwiazdkowy hihi 3 wareczki już na koncie...w tygodniu nastawiam Pilsenera z brewkita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam sąsiada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PałaszD Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dzięki za tak miłe powitanie Właśnie przed chwilą nawarzyłem Pilsenera to już moja 4 wareczka zaraz dosypuję drożdże. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PałaszD Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Troszkę czasu minęło, kilka warek się nawarzyło...właśnie degustuję 7 warkę - Isrish Stout mniam...Pozdrawiam i Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi