anteks Opublikowano 17 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja (edytowane) Warka 405 apa skład mieszanka jakiś starych słodów (pilzneński, monachijski) ok 5kg Cascade US BBC Pure Hop 2022 (cokolwiek to znaczy) 50g zacieranie 67'C 240 min ( tak wyszło) Gotowanie 60min od początku cały chmiel Wyszło jakieś 28l 13blg Edytowane 17 Maja przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja (edytowane) Działo sie dzisiaj https://www.facebook.com/BrowarWidawa/posts/pfbid0ZeHaTrB2215167Y6J2V7D1F4ZKMttR8gVBTneFTwT2Uaddt1imByGJWiePCnmVcql Edytowane 21 Maja przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano Poniedziałek o 14:58 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:58 Jeszcze ciekawostka związana z zeszłoroczna wygraną w KPD w Grodzisku. Podczas wizyty w Browarze w Grodzisku podczas Nocy Muzeów zobaczyłem bardzo ciekawą rzecz. W jednej z gablot był "puchar" za zdobycie pierwszego miejsca w konkursie piw domowych w 2024r. Dodam że to ja wygrałem. Takiej statuetki nigdy nie dostałem , nawet napisano mi że nie przewidują takich pucharów. Nie przewidują ale wykonali 😛 punix, zasada i korzen16 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano Poniedziałek o 18:13 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:13 Miałeś moralne prawo zabrać go że sobą😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano Poniedziałek o 18:59 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:59 (edytowane) 12 godzin temu, korzen16 napisał(a): Miałeś moralne prawo zabrać go że sobą😁 Mogłem bo gablota otwarta( były kamery), na razie trwa wyjaśnianie. Edytowane wczoraj o 06:20 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano wczoraj o 06:11 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:11 15 godzin temu, anteks napisał(a): Jeszcze ciekawostka związana z zeszłoroczna wygraną w KPD w Grodzisku. Podczas wizyty w Browarze w Grodzisku podczas Nocy Muzeów zobaczyłem bardzo ciekawą rzecz. W jednej z gablot był "puchar" za zdobycie pierwszego miejsca w konkursie piw domowych w 2024r. Dodam że to ja wygrałem. Takiej statuetki nigdy nie dostałem , nawet napisano mi że nie przewidują takich pucharów. Nie przewidują ale wykonali 😛 Nie mamy dla Pana pucharu i co nam Pan zrobi? Puchar mamy, ale dla muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi