anteks Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Wszystko przygotowane jutro 200 ps Chyba że się znowu ...tfu tfu tfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 kurde początkujący i 200 warka to ile trzeba uwarzyć żeby być pro Odwrotnie proporcjonalnie niż w przypadku statusu Gold Eksperta, trzeba robić nie gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 kurde początkujący i 200 warka to ile trzeba uwarzyć żeby być pro Odwrotnie proporcjonalnie niż w przypadku statusu Gold Eksperta' date=' trzeba robić nie gadać [/quote'] Jak dobrze poczytać mądrego człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Warka 200 Skład - Wiedeński 2500g - monachijski 300g - Pilzneński 2000g - cararoma 600g - Marynka 20g - Lubelski 20g Zacieranie - wsypane do 65° podjazd do 72 °C - 72°°C 60 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Gratuluje 200 warki - ile czasu, surowcow, wody i czasu wykorzystano by miec tyle na liczniku, nie wspominajac juz o doswiadczeniu o ktorym nikt nie wspomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Brawo!!! 200 padło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Gratuluje 200 warki - ile czasu, surowcow, wody i czasu wykorzystano by miec tyle na liczniku, nie wspominajac juz o doswiadczeniu o ktorym nikt nie wspomina. Bo prawie nikogo to nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Warka 196 zlana na cichą , blg 3 . Na drożdże zalałem warkę 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Warka 201 ostatni chyba dolniak w tym sezonie . Plan jest taki Skład - pilzneński 6500g - Marynka 35g - Lubelski 40g Zacieranie - 62°C 50min - 72°C 40min Gotowanie 60 min - 0' Marynka - 50' Lubelski Edytowane 28 Marca 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Kolejne gadżety browarniane http://www.piwo.org/galeria/displayimage.php?album=lastup&cat=10011&pos=0 http://www.piwo.org/galeria/displayimage.php?album=lastup&cat=10011&pos=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dzisiaj zrobiłem starter ze stafanów , myślę że po niedzieli ruszę z serią pszeniczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Warka 200 zlana na cichą blg 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Po długiej cichej warka 191 poszła do kega .Piwo pierońsko gorzkie i słabo sie wyklarowało . Blg 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Warka 202 lekka pszenica 11.04.11 Skład - pszeniczny 2300g -pilzneński 1800g - Lubelski gran 30g Zacieranie - 45°C 25min - 55°C 15 min - 62 °C 30min - 72°C 30min Gotowanie 60 min - cały chmiel na początku Wyszło około 27l 10blg , zadane stefanami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Warka 203 Grodzisz 14.04.11 Skład pszeniczny 3000g wędzony steinbach 2000g Marynka gran 50g Lubelski gran 50g Zacieranie 55°C 15 min 62°C 30min 72°C 40min Gotowanie 60min 0' Marynka 50g 50' Lubelski 50g Wyszło około 50l 8 blg zadane Fermentor nr1 WLP029 Fermentor nr2 W34/70 Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Warka 199 Wiedeńskie przelana na cichą blg 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Posta nr 3000 klepnę w swoim temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Normalnie tytan pracy, 200 warek, 3000 postów - 500% normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 To teraz bierz się ostro, by szybko dojść do 4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Warka 202 lekka pszenica przelana na cichą blg 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Warka 200 Wczoraj rozlana warka 200 , można powiedzieć że przez pomyłkę Przygotowałem 2 kartony bączków, policzyłem ile dać cukru , zdekantowałem . Coś blade i mało porterowe ? Koźlak rozlany a porter musi poczekać jak przygotuje następną porcje butelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) W okolicznościowa podkładka na 200 warek http://www.piwo.org/galeria/displayimage.php?pos=-2858 Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 W okolicznościowa podkładka na 200 warek http://www.piwo.org/galeria/displayimage.php?album=lastup&cat=10011&pos=0 Brak pliku do wyświetlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Tu jest chyba ten sam problem co jakiś czas temu z galerią Dziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) W okolicznościowa podkładka na 200 warek http://www.piwo.org/galeria/displayimage.php?album=lastup&cat=10011&pos=0 Brak pliku do wyświetlenia Mi sie wyświetlało :rolleyes: a teraz ? http://www.piwo.org/galeria/displayimage.php?pos=-2858 Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się