korko_czong Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Hej, W imieniu Wojtka z Degustatorni Gdańsk, zapraszam serdecznie wszystkich piwowarów z Trójmiasta i okolic na spotkanie, które odbędzie się w najbliższy czwartek o godzinie 19.00 we wspomnianej Degustatorni (Gdańsk, ul. Grodzka 16). Własne piwo domowe mile widziane! Poza spotkaniem towarzyskim, degustacją własnych wyrobów i ogólną dyskusją w miłej atmosferze, doprecyzowane zostaną szczegóły dot. nowego przedsięwzięcia piwowarskiego. Do zobaczenia ! Edytowane 13 Maja 2013 przez korko_czong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Diabli nadali! Znowu mnie ominie... 14-16.03. jestem w Wałczu. Żal mi, ale Wam dobrej zabawy życzę Edytowane 11 Marca 2013 przez Krzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nie wiem jeszcze na 100% ale się zapiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qni Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 jedna mała warka za mną, piwowarem nie nazwie się. postara się być - o ile mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ja już na fejsbuku się deklarowałem, że będę, ale w czwartek muszę pracować i nie wiem czy się wyrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Kogo był ten pyszny brown porter i APA singel hop amarillo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja już na fejsbuku się deklarowałem, że będę, ale w czwartek muszę pracować i nie wiem czy się wyrobię Czy grupa ta jest otwarta grupa? Próbowałem znaleźć i nie mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ja już na fejsbuku się deklarowałem, że będę, ale w czwartek muszę pracować i nie wiem czy się wyrobię Czy grupa ta jest otwarta grupa? Próbowałem znaleźć i nie mogłem. Zdaje się, że to pod tym adresem. Niestety aktualnie tego typu strony mam zablokowane także nie sprawdzę http://www.facebook....roups/beerwars/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahtanum Ahtanowicz Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Kogo był ten pyszny brown porter i APA singel hop amarillo? Dreadsa - pyszne jak cholera, szkoda, że tak mało (albo nas dużo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dreadsa Jest użytkownikiem forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Forum tak ale chyba nie tego... Jest na Browar.biz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwowarDemon Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Kolejne spotkanie piwowarów w najbliższy czwartek (18 kwietnia) o godzinie 19.00 oczywiście w Degustatorni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) W najbliższy czwartek, tj. 16.05.13r. o godz. 19:00 odbędzie się kolejne spotkanie pomorskich piwowarów domowych w gdańskiej Degustatorni. Btw. można by zmienić nazwę tematu na "Spotkania pomorskich piwowarów", Elroy? Edytowane 13 Maja 2013 przez Usiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Założyciel tematu edytując swój post może zmieniać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ok zmieniłem nazwę tematu. Spotkania odbywają się w czwartki: w każdy pierwszy czwartek miesiąca ma miejsce PiwoWAR Battle, czyli pojedynki piwowarów domowych na piwo w danym stylu. Oprócz tego mniej więcej raz na miesiąc organizowane są panele degustacyjne z własnymi piwem. Najbliższe już 16.05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ok zmieniłem nazwę tematu. Spotkania odbywają się w czwartki: w każdy pierwszy czwartek miesiąca ma miejsce PiwoWAR Battle, czyli pojedynki piwowarów domowych na piwo w danym stylu. Oprócz tego mniej więcej raz na miesiąc organizowane są panele degustacyjne z własnymi piwem. Najbliższe już 16.05 Przez Was nie pojadę na żadne letni wypoczynek! Co drugi piątek urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Przez Was nie pojadę na żadne letni wypoczynek! Co drugi piątek urlop jaki urlop?? ostatnio się na fejsie chwaliłeś, że twój browar pracuje 365 dni w roku, znaczy sam się urlopu pozbawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Przez Was nie pojadę na żadne letni wypoczynek! Co drugi piątek urlop jaki urlop?? ostatnio się na fejsie chwaliłeś, że twój browar pracuje 365 dni w roku, znaczy sam się urlopu pozbawiłeś Ok. Doprecyzowuję: Urlop wypoczynkowy od pracy zarobkowej Choć z drugiej stony w zasadzie zawsze mając ten piątek wolny po spotkaniach/bitwach warzę piwo Warzenie to bardzo przyjemny wypoczynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) No to musisz połączyć przyjemne (urlop wypoczynkowy) z pożytecznym-odwykiem (nieobecność na spotkaniu piwowarów) Edytowane 14 Maja 2013 przez stachu68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 No to musisz połączyć przyjemne (urlop wypoczynkowy) z pożytecznym-odwykiem (nieobecność na spotkaniu piwowarów) Albo przyjemność - spotkanie, z odwykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Czy pojawią się jakieś nowe osoby, które jeszcze na żadnym spotkaniu nie były? W końcu trochę piwowarów z Trójmiasta jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Czy pojawią się jakieś nowe osoby, które jeszcze na żadnym spotkaniu nie były? W końcu trochę piwowarów z Trójmiasta jest na forum Planujesz jakiś "chrzest", czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Jak forma po spotkaniu? Sprawdziłem i jednak w tej APA (Bizon) nie ma Simcoe, a tylko Citra, Chinook i Cascade. Simcoe dałem do Hop Shots (chyba najlepsza APA, ale zdecydowanie przechmielona względem wytycznych stylu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahtanum Ahtanowicz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja żyję Ale zdziwiłem się dziś rano znajdując w plecaku kocura - chyba mieliśmy go wypić a w plecaku się tylko chłodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Dobra dobra, skitrałeś go specjalnie pewnie Czy pojawią się jakieś nowe osoby, które jeszcze na żadnym spotkaniu nie były? W końcu trochę piwowarów z Trójmiasta jest na forum Planujesz jakiś "chrzest", czy co? O tym nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi