korko_czong Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 (edited) Hej, W imieniu Wojtka z Degustatorni Gdańsk, zapraszam serdecznie wszystkich piwowarów z Trójmiasta i okolic na spotkanie, które odbędzie się w najbliższy czwartek o godzinie 19.00 we wspomnianej Degustatorni (Gdańsk, ul. Grodzka 16). Własne piwo domowe mile widziane! Poza spotkaniem towarzyskim, degustacją własnych wyrobów i ogólną dyskusją w miłej atmosferze, doprecyzowane zostaną szczegóły dot. nowego przedsięwzięcia piwowarskiego. Do zobaczenia ! Edited May 13, 2013 by korko_czong Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzyko Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 (edited) Diabli nadali! Znowu mnie ominie... 14-16.03. jestem w Wałczu. Żal mi, ale Wam dobrej zabawy życzę Edited March 11, 2013 by Krzyko Link to comment Share on other sites More sharing options...
stachu68 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Nie wiem jeszcze na 100% ale się zapiszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
qni Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 jedna mała warka za mną, piwowarem nie nazwie się. postara się być - o ile mogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Ja już na fejsbuku się deklarowałem, że będę, ale w czwartek muszę pracować i nie wiem czy się wyrobię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Kogo był ten pyszny brown porter i APA singel hop amarillo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ja już na fejsbuku się deklarowałem, że będę, ale w czwartek muszę pracować i nie wiem czy się wyrobię Czy grupa ta jest otwarta grupa? Próbowałem znaleźć i nie mogłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Ja już na fejsbuku się deklarowałem, że będę, ale w czwartek muszę pracować i nie wiem czy się wyrobię Czy grupa ta jest otwarta grupa? Próbowałem znaleźć i nie mogłem. Zdaje się, że to pod tym adresem. Niestety aktualnie tego typu strony mam zablokowane także nie sprawdzę http://www.facebook....roups/beerwars/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahtanum Ahtanowicz Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Kogo był ten pyszny brown porter i APA singel hop amarillo? Dreadsa - pyszne jak cholera, szkoda, że tak mało (albo nas dużo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Dreadsa Jest użytkownikiem forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Forum tak ale chyba nie tego... Jest na Browar.biz Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiwowarDemon Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Kolejne spotkanie piwowarów w najbliższy czwartek (18 kwietnia) o godzinie 19.00 oczywiście w Degustatorni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 (edited) W najbliższy czwartek, tj. 16.05.13r. o godz. 19:00 odbędzie się kolejne spotkanie pomorskich piwowarów domowych w gdańskiej Degustatorni. Btw. można by zmienić nazwę tematu na "Spotkania pomorskich piwowarów", Elroy? Edited May 13, 2013 by Usiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiHuRa Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Założyciel tematu edytując swój post może zmieniać temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko_czong Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 Ok zmieniłem nazwę tematu. Spotkania odbywają się w czwartki: w każdy pierwszy czwartek miesiąca ma miejsce PiwoWAR Battle, czyli pojedynki piwowarów domowych na piwo w danym stylu. Oprócz tego mniej więcej raz na miesiąc organizowane są panele degustacyjne z własnymi piwem. Najbliższe już 16.05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Ok zmieniłem nazwę tematu. Spotkania odbywają się w czwartki: w każdy pierwszy czwartek miesiąca ma miejsce PiwoWAR Battle, czyli pojedynki piwowarów domowych na piwo w danym stylu. Oprócz tego mniej więcej raz na miesiąc organizowane są panele degustacyjne z własnymi piwem. Najbliższe już 16.05 Przez Was nie pojadę na żadne letni wypoczynek! Co drugi piątek urlop Link to comment Share on other sites More sharing options...
stachu68 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Przez Was nie pojadę na żadne letni wypoczynek! Co drugi piątek urlop jaki urlop?? ostatnio się na fejsie chwaliłeś, że twój browar pracuje 365 dni w roku, znaczy sam się urlopu pozbawiłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Przez Was nie pojadę na żadne letni wypoczynek! Co drugi piątek urlop jaki urlop?? ostatnio się na fejsie chwaliłeś, że twój browar pracuje 365 dni w roku, znaczy sam się urlopu pozbawiłeś Ok. Doprecyzowuję: Urlop wypoczynkowy od pracy zarobkowej Choć z drugiej stony w zasadzie zawsze mając ten piątek wolny po spotkaniach/bitwach warzę piwo Warzenie to bardzo przyjemny wypoczynek Link to comment Share on other sites More sharing options...
stachu68 Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 (edited) No to musisz połączyć przyjemne (urlop wypoczynkowy) z pożytecznym-odwykiem (nieobecność na spotkaniu piwowarów) Edited May 14, 2013 by stachu68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 No to musisz połączyć przyjemne (urlop wypoczynkowy) z pożytecznym-odwykiem (nieobecność na spotkaniu piwowarów) Albo przyjemność - spotkanie, z odwykiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Czy pojawią się jakieś nowe osoby, które jeszcze na żadnym spotkaniu nie były? W końcu trochę piwowarów z Trójmiasta jest na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Czy pojawią się jakieś nowe osoby, które jeszcze na żadnym spotkaniu nie były? W końcu trochę piwowarów z Trójmiasta jest na forum Planujesz jakiś "chrzest", czy co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Jak forma po spotkaniu? Sprawdziłem i jednak w tej APA (Bizon) nie ma Simcoe, a tylko Citra, Chinook i Cascade. Simcoe dałem do Hop Shots (chyba najlepsza APA, ale zdecydowanie przechmielona względem wytycznych stylu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahtanum Ahtanowicz Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Ja żyję Ale zdziwiłem się dziś rano znajdując w plecaku kocura - chyba mieliśmy go wypić a w plecaku się tylko chłodził Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiu Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 Dobra dobra, skitrałeś go specjalnie pewnie Czy pojawią się jakieś nowe osoby, które jeszcze na żadnym spotkaniu nie były? W końcu trochę piwowarów z Trójmiasta jest na forum Planujesz jakiś "chrzest", czy co? O tym nie pomyślałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts