Jump to content

Spotkania pomorskich piwowarów w Degustatorni Gdańsk

korko_czong

Recommended Posts

Hej,

W imieniu Wojtka z Degustatorni Gdańsk, zapraszam serdecznie wszystkich piwowarów z Trójmiasta i okolic na spotkanie, które odbędzie się w najbliższy czwartek o godzinie 19.00 we wspomnianej Degustatorni (Gdańsk, ul. Grodzka 16).

Własne piwo domowe mile widziane! :) Poza spotkaniem towarzyskim, degustacją własnych wyrobów i ogólną dyskusją w miłej atmosferze, doprecyzowane zostaną szczegóły dot. nowego przedsięwzięcia piwowarskiego.

Do zobaczenia !

Edited by korko_czong

Diabli nadali! Znowu mnie ominie... 14-16.03. jestem w Wałczu. Żal mi, ale Wam dobrej zabawy życzę :okey:

Edited by Krzyko

Ja już na fejsbuku się deklarowałem, że będę, ale w czwartek muszę pracować i nie wiem czy się wyrobię ;)

Czy grupa ta jest otwarta grupa? Próbowałem znaleźć i nie mogłem.

Ja już na fejsbuku się deklarowałem, że będę, ale w czwartek muszę pracować i nie wiem czy się wyrobię ;)

Czy grupa ta jest otwarta grupa? Próbowałem znaleźć i nie mogłem.

Zdaje się, że to pod tym adresem. Niestety aktualnie tego typu strony mam zablokowane także nie sprawdzę ;)

http://www.facebook....roups/beerwars/

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

W najbliższy czwartek, tj. 16.05.13r. o godz. 19:00 odbędzie się kolejne spotkanie pomorskich piwowarów domowych w gdańskiej Degustatorni.

Btw. można by zmienić nazwę tematu na "Spotkania pomorskich piwowarów", Elroy?

Edited by Usiu

Ok zmieniłem nazwę tematu.

Spotkania odbywają się w czwartki: w każdy pierwszy czwartek miesiąca ma miejsce PiwoWAR Battle, czyli pojedynki piwowarów domowych na piwo w danym stylu. Oprócz tego mniej więcej raz na miesiąc organizowane są panele degustacyjne z własnymi piwem. Najbliższe już 16.05 :)

Ok zmieniłem nazwę tematu.

Spotkania odbywają się w czwartki: w każdy pierwszy czwartek miesiąca ma miejsce PiwoWAR Battle, czyli pojedynki piwowarów domowych na piwo w danym stylu. Oprócz tego mniej więcej raz na miesiąc organizowane są panele degustacyjne z własnymi piwem. Najbliższe już 16.05 :)

Przez Was nie pojadę na żadne letni wypoczynek! Co drugi piątek urlop :D

jaki urlop?? ostatnio się na fejsie chwaliłeś, że twój browar pracuje 365 dni w roku, znaczy sam się urlopu pozbawiłeś :smilies:

jaki urlop?? ostatnio się na fejsie chwaliłeś, że twój browar pracuje 365 dni w roku, znaczy sam się urlopu pozbawiłeś :smilies:

Ok. Doprecyzowuję: Urlop wypoczynkowy od pracy zarobkowej :) Choć z drugiej stony w zasadzie zawsze mając ten piątek wolny po spotkaniach/bitwach warzę piwo :) Warzenie to bardzo przyjemny wypoczynek ;)

No to musisz połączyć przyjemne (urlop wypoczynkowy) z pożytecznym-odwykiem (nieobecność na spotkaniu piwowarów) :cool:

Edited by stachu68

No to musisz połączyć przyjemne (urlop wypoczynkowy) z pożytecznym-odwykiem (nieobecność na spotkaniu piwowarów) :cool:

Albo przyjemność - spotkanie, z odwykiem :ble:

Czy pojawią się jakieś nowe osoby, które jeszcze na żadnym spotkaniu nie były? W końcu trochę piwowarów z Trójmiasta jest na forum :)

Planujesz jakiś "chrzest", czy co? :lol:

Jak forma po spotkaniu? :)

Sprawdziłem i jednak w tej APA (Bizon) nie ma Simcoe, a tylko Citra, Chinook i Cascade. Simcoe dałem do Hop Shots (chyba najlepsza APA, ale zdecydowanie przechmielona względem wytycznych stylu :))

Dobra dobra, skitrałeś go specjalnie pewnie :D;)

Czy pojawią się jakieś nowe osoby, które jeszcze na żadnym spotkaniu nie były? W końcu trochę piwowarów z Trójmiasta jest na forum :)

Planujesz jakiś "chrzest", czy co? :lol:

O tym nie pomyślałem :D