BeerGrill Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 a co z tymi shakerami? na stronie birofilii pokazują, że należy ich szukać w sklepach oznaczonych na zielono. Sęk w tym, że takowych nie ma... To może nowa Pani antonek nam wyjaśni wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Pani Katarzyno, dziękuję za informację, zdaję sobie sprawę, że wina leży po stronie państwa partnerów, ale mimo wszystko, miło, że zareagowała Pani w imieniu Birofiliów. To czego mi brakuje w przekazie, zarówno na stronie Birofiliów jak i na FB to informacja, że lista miejsc z dostępnością szklanek będzie się zwiększała, bo na razie na mapie naprawdę posucha pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebien Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Szklanki chyba nie będą dostępne w sieci Tesco tylko w piwiarniach Warki niestety. Jak wybierzecie na stronie Birofilia to trzeba wybrać zakładkę lokale i będzie mapka na zielono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio911 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 W Mysłowickim Tesco też dostępne za 5.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja chcialem dzisiaj kupic jeszcze pare znajomym, ale nie nabijalo na kasie. Pewnie dopiero w piatek znowu wpuszcza w system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 U nas też nie wchodził do systemu, ale stał obok Łomży i sprzedali po cenie Łomży 2,59 zł Kupiłem wszystkie z półki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 obok Łomży i sprzedali po cenie Łomży 2,59 z wierzyć się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja zajrzałem do mojego, niestety jeszcze nie ma ani po 5,99, ani tym bardziej po 2,59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Dziedzic Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 W Bielsku podobno zdjeli w Tesco z półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 W Rzeszowie jest na półce kilkanaście butelek, ale sprzedaż wstrzymana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 W sumie trochę smutno się to czyta... Jeśli chcemy by premiera GCH była świętem to kto jak kto, ale chyba właśnie piwowarzy powinni uszanować ustalenia co do daty premiery, a nie wykorzystywać pomyłkę dystrybutora i jeszcze się tym chwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Eee a co to za różnica kiedy kupię piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Ja wczoraj nabyłem 1szt w Tesco pani na początku nie chciała mi sprzedać z powodu wstrzymania sprzedaży lecz ugięła się i sprzedała 1szt. Cena 4,99 Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Kubuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Kosciak, swieto jak swieto. Jakbys przechodzil obok w sklepie kolo tego piwa to watpie zebys nie kupil. Nikt Ci nie kaze od razu pic. Ale co za roznica kiedy kupisz, zwlaszcza ze nie wiadomo jak bedzie z dostepnoscia pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Święto? Jakie święto? Święto to było w czerwcu, jak ogłaszali wyniki. A teraz to tylko umowa między dystrybutorem i sprzedawcą. Ja tam po majtach nie sikam, że 6 grudnia jakieś piwo się pojawi w sklepach. I tak żadnego piwa ze sklepu nie piję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 True, święta nie ma. Piwo jak piwo. Nie róbmy z tego mega eventu, skoro nawet organizatorzy się do tego nie przykładają. Po prosto premiera kolejnego piwa i tyle. mrblaha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 W najnowszej gazetce TESCO ważnej od 5.12, jest jako Brackie Imperial IPA, żadnych wzmianek, że Grand Champion, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Już go dzisiaj trzymałem w dłoni...ale przez kasę nie przeszedł. Towar wycofany z systemu, ale nie z półek. Mam dziwne przeczucie, że 6 grudnia o 18 nadal będzie wycofany z systemu, a w piątek o tej porze nie będzie komu odblokować - obym się mylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 możesz mieć Olo rację albo będzie dostępny w piątek od rana. cholera wie jak oni to ogarniają. a raczej jak bardzo tego nie ogarniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Wrocław Magnolia: 20 kartonów w głównej alejce przy regale z kawą. Edytowane 5 Grudnia 2013 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Zapomniałeś dodać, piwo w Magnolii w Tesco wydają na hasło: OKOŃ. Żeby było niedomówień hasło: OKOŃ, podajemy przy kasie. Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Undeath marcin_l85 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wrocław Magnolia: 20 kartonów w głównej alejce przy regale z kawą. Widzę, że podobny zestaw jak u mnie My jeszcze dokładamy dwie wersje tripla, Bengal Lancer IPA, dla porównania mam mieć jutro Grand Prix AIPA, a poza tym na przepłukania gardła Baltika Vienna Lager i Chamowniki Pilzneńskie (nie wiem jakie piwka przyniesie mój dobry przyjaciel). Na początek chleb szlachecki, do tego deska serów-alpejski, włoski i hiszpański. Myślę, że będzie w miarę światecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Widzę, że podobny zestaw jak u mnie Nie no, ja wziąłem 11 sztuk, bo akurat mam tesco po drodze i zamówienia były. Kumpel już otworzył - zapach zniewalający. Ja się do nich dobiorę wieczorem po basenie, ale po zapachu to szkoda że tak mało wziąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja dziś po bardzo ciężkiej pracy zabrałem 6 szt. na dzisiejszy wieczór. Piwo mocne a ja słaby, bardzo smaczne a aromat super. Piwo to tak powinna wyglądać IPA imperialna. Zawiodła mnie i to bardzo mocno etykieta, a najbardziej brak informacji o Zwycięzcy Konkursu. Moim zdaniem jest to wyjątkowe zdarzenie a brak tu z imienia i nazwiska Zwycięzcy. Nie wiem czy to właściciel przepisu tak chciał ale bardzo mi tego brakuje kto jest tego autorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jest imie i nazwisko na glownej etykiecie pod nazwa piwa. Piwo niezle, ale dla mnie ciut zbyt mocno alkoholowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi