Wiktor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wiktor się dziwuje jakby nigdy nie był o przepraszam 2 lata temu byłem i nawet na ten autobus o 8 zaspałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 WIKTOR i co? Trzeba się było odzywać? Śpioch jesteś i tyle. Mam nadzieję, że w tym roku się poprawisz. Zapraszam Cię na piwo dżentelmeńskie o 9.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ciekawe kiedy w końcu napełnią basen w Rychwałdzie na czas imprezy. W sobotę rano o 7 taka kąpiel, myślę że w sam raz. A co niektórych obudziłaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Noooooo, szczególnie WIKTORA. Jak będziemy wiedziali, gdzie mieszka to możemy mu pomóc się wykąpać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zapraszam Cię na piwo dżentelmeńskie o 9.00 czyli rozumiem porter żywiecki do śniadania no problem z tym autobusem 2 lata temu był taki że nie wiedziałem o której jest, więc wstałem jak się obudziłem... 8:10 ale przed 9 byłem już w żywcu na śniadaniu dzięki uprzejmości pracowników GŻ którzy też mieli problem z wstaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wiktor jakoś damy radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 W sobotę rano na stoisku piwowarów domowych, gdzieś koło weny jak co roku będzie można spróbować milickiego wędzonego karpia. Ilość ograniczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 W sobotę rano na stoisku piwowarów domowych, gdzieś koło weny jak co roku będzie można spróbować milickiego wędzonego karpia. Ilość ograniczona czy jakieś zapisy w związku z tym są możliwe? ja sie ostatnio nauczyłem więc moge zacżąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zychu88 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Siema, zdecydował się ktoś na nocleg w namiocie?? jeżeli tak to możecie podać więcej info typu gdzie jest pole itp Mam zamiar jechać ale sie zastanawiam, dobrze byłoby rozbić się gdzieś w grupie. pozdrawiam Edytowane 12 Czerwca 2013 przez zychu88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Góral89 i ja z żoną w Dębinie ( ja mam zarezerwowany domek, 30 za osobę ) , będziemy w piątek koło 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Wracając do tematu - na sąsiednim forum przeczytatełem, że płaci się żetonami ( jeden żeton to 2 zł) sprzedawanymi w pakietach, jak w takim razie wyglądają ceny? Ile za butelkę a ile za beczkę? No i jak wygląda sprawa z piwowarami domowymi którzy będą podpięci do kranów, też im się płaci??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Żeton do dziury się wrzuca, ale myślisz, że nie naleją Ci za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Z ubiegłych edycji wiem, że nie musisz odwiedzić alejki z piwami, a i tak na miejsce leżakowania wrócisz "wesoły" albo Cię przyniosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 My za chwilę wyruszamy do Żywca, do zobaczenia na imprezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Żeton do dziury się wrzuca, ale myślisz, że nie naleją Ci za darmo? mam nadzieję zastanawia mnie kwestia sprzedaży przez piwowarów domowych - US załatwiony jest jakoś inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 My nic nie sprzedajemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Pytanie mam co do swojego piwa, jak się weźmie coś ze sobą np. 10 piwek będzie można to gdzieś postawić żeby z tym nie łazić w te i we w te? Czy trzeba targać skrzynkę ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ceny podobno kształtują się od 4 złotych do 20 za piwo , cena dotyczy próbek ale podobno bardziej opłaca się kupować 0,3 lub 0,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Są przygotowane lodówki,tam można składować piwo.Piwo szybko schodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 swoim piwem może częstować każdy czy tylko VIP zaproszeni przez organizatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wszyscy, bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Czy może ktoś jedzie do Żywca w sobotę motocyklem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 No to czas się zbierać bo podobno wszędzie korki i remonty dróg! Do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Hej, czy jest możliwość aby ktoś z wawy i okolic mi kupił taki mały kufel festiwalowy albo dwa? Edit: No tak, kto teraz czyta forum....:-):-):-):-):-) Edytowane 14 Czerwca 2013 przez marcin_l85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi