Stasiek Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Chciałem napisać "r o z j e ż d ż a" (w znaczeniu znacznie różni od innego wyniku), a gdy to piszę to mi się robi rozjeżdża. Tzn r i gwiazdki (gdyby się okazało że to tylko w podglądzie). Rozumiem, że jakiś automat mógłby wygwiazdkować słowo podsłuchuje, ale r-ozjeżdża? Dlaczego? A może nie ma takiego polskiego słowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 (edited) Jest ustawionych kilka słów cenzorowanych i przypadkiem słowo jakie wpisałeś mieści się w formule do automatycznego cenzorowania. Poprawiłem dodając kolejną literę do formuły, więc nie powinno być problemu. Ciekawe, że wcześniej nikt nie zauważył automatycznego cenzoringu, a system działa od dawna. Edited March 24, 2009 by Makaron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 Ciekawe, że wcześniej nikt nie zauważył automatycznego cenzoringu, a system działa od dawna. No cóż... raczej nikt nie używa tu niecenzuralnych słów, wiec i cenzoring nie jest potrzebny. Ale nie mogę się powtrzymać przed małym testem. Może takie małe niecenzuralne zdanie sugerujące żeby sobie ktoś poszedł: spierdalaj k* pierdolony. O... drugie słowo przeszło. Sam wygwiazdkowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Filtr jest dość niedoskonały, wrzuciłem kilka słów dawno kiedyś Dzięki Makaron za edycję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Z tego co pamiętam w hyde parku pojawiło się kilka kawałów z niecenzuralnymi kawałami. Ale fakt, że filr nie został tak długo dostrzeżony oznacza tylko to, że nikt nie używa niecenzuralnego słownictwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thobeta Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Bo tu jest śmietanka intelektualna ludzi na poziomie a nie rynsztok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 (edited) Chyba jeszcze słowo chipsy się załapało na cenzurę. http://www.piwo.org/forum/p18770-Chipsy.html#p18770 EDIT: a nie... chipsy przechodzą. Pieron przyznaj się co tam napisałeś, że zrobiło z tego C***. Edited May 29, 2009 by Stasiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Chyba jeszcze słowo chipsy się załapało na cenzurę. http://www.piwo.org/forum/p18770-Chipsy.html#p18770 EDIT: a nie... chipsy przechodzą. Pieron przyznaj się co tam napisałeś, że zrobiło z tego C***. Wpisałem cipsy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Chyba jeszcze słowo chipsy się załapało na cenzurę. http://www.piwo.org/forum/p18770-Chipsy.html#p18770 EDIT: a nie... chipsy przechodzą. Pieron przyznaj się co tam napisałeś' date=' że zrobiło z tego C***. [/quote'] Wpisałem cipsy. Heee,Cipsy czyli c_i_p_s_y. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 powywalałem wszystko w pizdu. hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Oj, ale sobie dziś naprzeklinalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Cześć Oj, ale sobie dziś naprzeklinalem bezkarnie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Elo U nas na podbeskidziu wsród moich kolegów to słowo było jednym z najmniej obraźliwych. Dopiero jak kilka lat temu jak zacząłem pracować z ludzmi z Tych i Górek (za Raciborzem) dowiedziałem sie że słowo ciul jest bardzo obraźliwe. Co więcej chyba w większości polski nie ma tej świadomosci czego dowodem moze być bajka dla dzieci" Film o pszczołach" gdzie jest tekst: te ciule z ula. Ciekawe czy ocenzuruje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Nie wiem jak inni, ale u mnie to słowo ciul znaczy ktoś kepski w czym. jak coś jest ciulate tz. nie spełnia swojej funkcji. Tak więc ciul nie powinno być obraźliwe. Wiem natomiast że dla "goroli" to wielkie przekleństwo. A ludzie z Tych to nie hanysy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Cześć Nie wiem jak inni, ale u mnie to słowo ciul znaczy ktoś kepski w czym. jak coś jest ciulate tz. nie spełnia swojej funkcji.Tak więc ciul nie powinno być obraźliwe. Wiem natomiast że dla "goroli" to wielkie przekleństwo. A ludzie z Tych to nie hanysy. no moze dla górali ale nie z podbeskidzia apropos Tych , może to i nie hanysy, ale taka jedna koleżanka po 50-tce, jak zaczyna mówić gwarą to jej szybko lecimy nalać żeby się przestawiła z powrotem na język polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts