elroy Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jacek Michna zaprasza do Leżajska:) Przy okazji - co to będzie za ekspozycja ? https://www.piwo.org/calendar/event/52-%7B%3F%7D/?module=events Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ekspozycja browarnictwa to w muzeum bodajże stała wystawa. Ale widzę że pokaz jest w sobotę. Jacku czy to łączy się z jakąś inną impreza ? czy to są tylko same warsztaty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Po prostu taki termin pasował Dyrektorowi Muzeum, nic nie wiem o innej imprezie Warsztaty mają się odbyć pod zadaszeniem przed budynkiem, liczymy na piękną pogodę i liczną publiczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Tak myślałem, że w plenerze więc skojarzyłem z jakimś lokalnym festynem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi