Skocz do zawartości

Piaskownica piwowarska

Najlepsze miejsce do pisania i czytania dla początkujących piwowarów. Pisz, jeżeli nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi.


7 637 tematów w tym forum

  1. Pierwsza APA

    • 12 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 55 odpowiedzi
    • 6,2 tys. wyświetleń
  2. fermentacja porteru bałtyckiego 1 2

    • 31 odpowiedzi
    • 5,9 tys. wyświetleń
  3. Za dużo GAZU

    • 10 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  4. Wściekły przełom?

    • 2 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
  5. które drożdże wybrać ?

    • 16 odpowiedzi
    • 4,2 tys. wyświetleń
  6. Mały ekstrakt pomimo dobrego zacierania

    • 6 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  7. Ilosc słodu zakwaszającego

    • 2 odpowiedzi
    • 2,3 tys. wyświetleń
  8. Pomysł na kegowanie

    • 8 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  9. ucieczka drożdży z fermentora

    • 21 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
  10. Pierwsza warka

    • 23 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  11. Bank drożdży

    • 13 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
  12. problemy z fermentacją RISa

    • 9 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  13. Naczynie do zacierania

    • 18 odpowiedzi
    • 3,2 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  14. Problem z klarowaniem się piwa

    • 9 odpowiedzi
    • 1,6 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  15. Przykład siarki w piwie

    • 18 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  16. 23 czy 21 litrów ?

    • 8 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
  17. Dodatek cukru do cichej fermentacji

    • 11 odpowiedzi
    • 5 tys. wyświetleń
  18. Mrożone szyszki chmielu

    • 3 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  19. Woreczki do chmielenia

    • 9 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.