Dawid Szatan Opublikowano wczoraj o 16:42 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:42 Kiedyś próbowałem blenderem, ale za długo to trwało. Przelewam więc z wiadra do wiadra 4-6 razy (od Browaru Gdynia podpatrzyłem), 30 sekund i sprawdza się również przy mocnych piwach. Przed ostatnim przelaniem wlewam drożdże na dno pustego fermentora, chlup i wymieszane. Reters 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Kiedyś próbowałem blenderem, ale za długo to trwało. Przelewam więc z wiadra do wiadra 4-6 razy (od Browaru Gdynia podpatrzyłem), 30 sekund i sprawdza się również przy mocnych piwach. Przed ostatnim przelaniem wlewam drożdże na dno pustego fermentora, chlup i wymieszane.Też robiłem tak. Ale dźwiganie prawie 30kg mnie zniechęciło.Dodaj do tego pożywkę i jeszcze lepiej drożdże będą miały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_berger Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Blender jest najlepszy. Wyparzam trzepaczkę nad płomieniem , sikam na plastik odkarzaczem (70% spir xD) i elegancko wszystko się napowietrza, drożdże szybko zaczynają pracę i jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Czyli każdy z nas ma swoje sposoby😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się