korzen16 Opublikowano Poniedziałek o 18:44 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:44 24 minuty temu, INTseed napisał(a): A to nie można tego chmielu dodać pod koniec fermentacji. Wtedy fermentacja cicha zjadła by te minimum tlenu z chmielu? To sie nie uda, nie na tym etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf78 Opublikowano Poniedziałek o 19:31 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:31 5 godzin temu, zasada napisał(a): Chinook jako wyżej alfakwasowy na 60 minut, a cascade na ostatnie minuty/ flameout. Tak to widzę. Jak usiądę do komputera wydzielę offtopic jakoś sensownie, bo ciekawie ale nie na temat piszecie Tak też zrobiłem. Piwo już fermentuje zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się