kopyr Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 W sprawie gadżetów porozmawiam z Anteksem. Mam kilka akcesoriów reklamowych opalenickiego browaru domowego w użytku (jak smycz' date=' czy magnesik lodówkowy) i są fajne jakościowo Poniżej zdjęcie - sorki za jakość - na żywo z lodówki [/quote'] z gadżetów ukazały sie smycze -2 rodzaje , kufle - 2 rodzaje , otwieracz, magnes na lodówkę, koszulki, kamizelki odblaskowe , czapeczki , a czekam bo lada dzień będzie polar i koszulka polo z haftowanym logo :rolleyes: ps.myślę też o podkładkach , takich jak ma Adam To masz rozmach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ps.myślę też o podkładkach , takich jak ma Adam To już nie myśl tylko se zrób. Ja myślę nad nowymi, bo mi kolekcjonerzy wykupili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Dziś zrobiłem coś takiego Edytowane 16 Maja 2009 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Dziś zrobiłem coś takiego samochód? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Dziś zrobiłem coś takiego samochód? :) A cóż w tym dziwnego? Robię sobie w domu piwo, to i samochód zrobiłem Może na pierwszym zdjęciu za bardzo nie widać bo było pochmurno, no i te refleksy.. w rzeczywistości z daleka jest czytelne Napis taki mały, bo tylko na tyle mogłem sobie pozwolić Edytowane 16 Maja 2009 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Drugie Espero robi dla JPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak Cie chapną misie to nie będzie tłumaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Musisz wozic dwa piwa własnej roboty w bagażniku, dla misiaków i będzie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 A ile oszczędności zamiast stówki - 2 piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak Cie chapną misie to nie będzie tłumaczenia No tak.. może ktoś mnie w końcu skontroluje Mam prawo jazdy od niecałych 6 lat a jeszcze nie miałem żadnej kontroli drogowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No tak.. może ktoś mnie w końcu skontroluje Mam prawo jazdy od niecałych 6 lat a jeszcze nie miałem żadnej kontroli drogowej Obyś nie żałował tych słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No tak.. może ktoś mnie w końcu skontroluje Mam prawo jazdy od niecałych 6 lat a jeszcze nie miałem żadnej kontroli drogowej Mam dla Ciebie rozwiązanie. Zacznij jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Mam dla Ciebie rozwiązanie. Zacznij jeździć Ja w 26 miesięcy przejechałem jakieś 46 tys. km i kontrolę miałem raz. I tylko przez to, że jechałem na zabudowanym 94 km/h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No tak.. może ktoś mnie w końcu skontroluje Mam prawo jazdy od niecałych 6 lat a jeszcze nie miałem żadnej kontroli drogowej Mam dla Ciebie rozwiązanie. Zacznij jeździć Pozostawię bez komentarza :rolleyes: I skończmy ten offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Pozostawię bez komentarza :rolleyes: I skończmy ten offtop Eee.... tam. Nie obrażaj sie. Taki żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Mam dla Ciebie rozwiązanie. Zacznij jeździć Ja w 26 miesięcy przejechałem jakieś 46 tys. km i kontrolę miałem raz. I tylko przez to' date=' że jechałem na zabudowanym 94 km/h...[/quote'] Ja tyle robie w niecaly rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Drugie Espero robi dla JPD Dobry pomysł i fajne miejsce na reklamę Swojego Desperczaka też tak przyozdobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) No tak.. może ktoś mnie w końcu skontroluje Mam prawo jazdy od niecałych 6 lat a jeszcze nie miałem żadnej kontroli drogowej Obyś nie żałował tych słów Dziś mijałem trzy nieoznakowane Vectry (Trojanów (Garwoliński Karawan); Moszczanka (Ryckie Tajniaki); Żyżyn (Puławska Vectra). /Zatrzęsienie jakieś ) / Nikt mnie nie zatrzymał Eee.... tam. Nie obrażaj sie. Taki żarcik Nie obrażam się (ciężko mnie obrazić)' date=' ale tekst nietaktowny.. Ja tyle robie w niecaly rok Mam nadzieję, że nie będzie tu dyskusji w stylu: Ja przejeżdżam 100 000km rocznie i jestem debeściak, a ci co jeżdżą swoimi TDI 5 000km rocznie to buraki, wieśniaki i Bóg wie co jeszcze.. Takie dyskusje to na pobocze!* * poboczem.pl albo podobny wortal... Wiem, sam zacząłem, ale proszę o koniec offtopu. Edytowane 7 Lutego 2010 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Sorry Maryush. Naprawdę nie chciałem Cię urazić a widzę że trafiłem w wrażliwy punkt. Ja tyle jeżdżę bo po prostu muszę a mam małą benzynkę. Ok. Już się zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Pytanie w temacie: są jakieś widoki na piwoorgowe gadżety? Czy był jakiś jednorazowy rzut i mnie ominął? Naklejka w kształcie kadzi na samochód była by ekstra A gdyby np. w homebrewing.pl można by było zamówić gadżety ("wafle", kapsle, szkło, otwieracze itp.) z logiem/nazwą swojego domowego browaru, to w ogóle by była rewelacja. Wiem, że przy niskich nakładach takie produkty mają wysokie koszty, ale może właśnie wytrychem było by pośrednictwo sklepu między kilkoma klientami detalicznymi a producentem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Nie, nie ominęło Cię, bo temat nie został przeze mnie zrealizowany. W tym momencie skupiłem się całkiem na dzienniku piwowarskim i szczerze mówiąc gadżety (choć wiem, że są ważne), zostały przesunięte na dalszy plan Powiem jednym zdaniem: widoki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Mężczyźni uwielbiają gadżety więc powinno się sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 zrobienie otwieraczy do piwa w kształcie okrągłej przypinki średnicy 56 mm i przy zamówieniu powyżej 2 000 koszt sztuki wynosiłby około 2,50. Należałoby tylko uzgodnić jakieś logo. Wykonanie wafli pod piwo też nie jest jakiś specjalnym problem. Wydaje mi się z tych wszystkich gadżetów otwieracz będzie miał największy sens, przynajmniej na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 2000 Życzyłbym sobie, żeby tyle otwieraczy z logo piwo.org wywędrowało w świat Kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi