WiHuRa Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Święto obchodzone co rok, zawsze w pierwszy czwartek sierpnia, w tym roku wypada 01.08.2013. Linki: https://www.facebook.../ipaday?fref=ts http://www.craftbeer...s-on-august-2nd http://blog.kopyra.c...31/ipa-is-dead/ Święto jak święto, zawsze to jakaś okazja do otwarcia butelki Dzień Stoutu się świetnie przyjął więc czemu nie IPA ? Zdrówko Edytowane 31 Lipca 2013 przez WiHuRa BuDeX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomo33 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Chętnie wypije zdrówko wasze w tym dniu,piwkiem IPA z norweskiego browaru Nøgne.Na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesive Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A ja wzniosę kielich wypełniony IPĄ z Browaru Domowego Gąska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniący Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja pewnie swoją (A)IPĄ, bo Bydgoszcz to niestety pustynia piwna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja właśnie otworzyłem zaległe butelki AIPA Bardzo smaczna szkoda, że ostatnie ale co tam Single hop Simcoe jutro pójdzie na cichą z dodatkiem 30 gram tego chmielu będzie co pić z kega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja właśnie do lodówki wrzuciłam IIPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 u mnie Brouwerij 't IJ IPA. jak świętować to świętować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Niestety nie ma swojej IPA, wyręczył mnie piwowar z De Molena. Jeszcze raz zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Wesoly IPA Day wsszystkim!!! Ja wznosze pint mojego Darth Vader Black IPA Zdrowko! Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Czekając na kumpla chłodzę dwie swoje wareczki, idealne na dzisiejszy dzień, czyli AIPA i CDA, którymi wniesiemy toast Zdrowie hop headów i wszystkich miłośników dobrego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patpul Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dołączyłem, zaraz kolejna szklanka AIPA wyląduje w gardle... Tylko do piwnicy po nią pójdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarok3 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 AIPA już była teraz trzeba wyciągnąć IPA z lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jako miłośnik stylu staram się częściej obchodzić ten dzień W samo święto było "na grubo " - Imperium Atakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Wczoraj był pierwszy czwartek sierpnia czyli #IPADay. Nie było zbytnio świętowania, przynajmniej tu na forum nikt się nie pochwalił, nie lubicie IPA ? U mnie to akurat normalne bo IPA to nie moja działką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Kto nie lubi ten nie lubi Ja tam wczoraj rozpiłem swoją IPA która zajęła 6 miejsce w Chorzowie, ale na większe świętowanie w tygodniu nie ma czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja wczoraj nieświadomie uświętowałem ten dzień Imperial IPĄ Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 W środę się załatwiłem lambikami i Siostrą Bożenką, więc wczoraj był dzień przerwy od piwa. Świętował będę dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja wczoraj nieświadomie uświętowałem ten dzień Imperial IPĄ Ja też nieświadomie. Dzień Piwowara przegapiłem, za to wczoraj przed wyjazdem na zakupy, włożyłem nasze IPA do lodówki i było jak znalazł, zresztą będzie stałym elementem portfolio naszego browaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 IPADay, środek wakacji, a u mnie tylko 6 butelek w piwnicy. zdrówko, ale wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wczoraj był pierwszy czwartek sierpnia czyli tenże #IPADay, ja żem uczcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wczoraj był pierwszy czwartek sierpnia czyli tenże #IPADay, ja żem uczcił ja żem też uczcił nawet nie pamiętając że to ten dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak to bywa jak człek codziennie pije piwo, każda okazja, nawat zaszła, zostanie mimochodem obchodzona Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi