bnp Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 byłem osobiście, kupowałem po 6 zł, koleś poczuł kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 .. Najlepiej wymienić fitting. Chyba sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Chyba sie nie da Chyba jedna się da Jak na moje oko to fitting typu M. Jest na tym forum pdf z instrukcją jak otworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 .. Najlepiej wymienić fitting. Chyba sie nie da Każdy fitting da się wykręcić bez uszkodzenia, trzeba tylko wiedzieć jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 .. Najlepiej wymienić fitting. Chyba sie nie da Każdy fitting da się wykręcić bez uszkodzenia, trzeba tylko wiedzieć jak... Wiem że każdy sie da, tylko te mają gwint zewnętrzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykB Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 jeśli ktoś zainteresowany to znów pojawiły się pojemniki 30l od "pszczelarza" - zostało 93szt:) Cena 8zł http://allegro.pl/po...3637217348.html Kupiłem u Gościa na innej aukcji. Zdjęcia były innego modelu dostałem taki. Mam pytanie do Forumowiczów, jak to jest z oznaczeniami na tworzywach sztucznych. Otóż - w opisie zadeklarowano, że "posiadają atest spożywczy", natomiast na tych pojemnikach jest tylko oznaczenie polipropylenu, nie ma natomiast znaczka z kielonkiem i widelcem. Czy w wypadku takiego wyrobu oznaczenie to jest obligatoryjne? Pozdrawiam B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 http://allegro.pl/po...3637217348.html takie wiadra używają w niektórych piekarniach, mam kilka po koncentracie zakwasudobrze się sprawdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre356 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) kolejny klon Speidla: http://allegro.pl/ko...3639189589.html (http://www.beer-machine.pl/) Edytowane 22 Października 2013 przez Andre356 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Z workiem filtracyjnym... trochę porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Mam pytanie do Forumowiczów, jak to jest z oznaczeniami na tworzywach sztucznych. Otóż - w opisie zadeklarowano, że "posiadają atest spożywczy", natomiast na tych pojemnikach jest tylko oznaczenie polipropylenu, nie ma natomiast znaczka z kielonkiem i widelcem. Czy w wypadku takiego wyrobu oznaczenie to jest obligatoryjne? Obligatoryjne nie jest, jeśli mają atest i nikt w nich nie trzymał czegoś niewłaściwego, to powinny być OK. Oznaczenie nóż/widelec stosuje się głównie do pojemników do bezpośredniego spożycia przez konsumenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jeśli ktoś zainteresowany to znów pojawiły się pojemniki 30l od "pszczelarza" - zostało 93szt:) Cena 8zł http://allegro.pl/po...3637217348.html otrzymałem dzisiaj wiaderka. Ogólnie bardzo fajne, zadbane, czyste, pachnące. Nie można im moim zdaniem nic zarzucić. Pokrywa szczelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Wiadra dostałem stan bardzo dobry, nie są porysowane w środku, nie ma żadnych resztek, pokrywy bardzo szczelne, jedno ale wiadra z pierwszej aukcji były na zdjęciach inne, dostałem te ze zdjęć z drugiej, ale z tego co widziałem wiele osób ich używa i jest zadowolonych. Idą do zalania w NaOH na początek przez parę dni a później postaram się je użyć. Trzeba też dorobić skalę nie ma ktoś gotowej do tego typu wiader :http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/37/21/73/3637217348_1 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) kociołek http://tablica.pl/of...html#41f0b755d1 Edytowane 24 Października 2013 przez leech bart3q i Pan Zazak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 leech dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolhc Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Bardziej kuszące jest 11kg marynarek na innych aukcjach tego użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Tanie termometry tablicowe -50 +110 (link) Kolby płaskodenne do mieszadła magnetycznego (link) są też jakieś taborety gazowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Tania kolumna. Może komuś się przyda http://tablica.pl/oferta/nalewak-do-piwa-ID3I6Zb.html#58743564aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiedos Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Kolby płaskodenne do mieszadła magnetycznego (link) są też jakieś taborety gazowe. A w czym ta kolba jest lepsza od słoika? Trudniej umyć, łatwiej zbić, nie ma szczelnego zamknięcia, profesjonalnie wygląda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) gadasz głupoty, po pierwsze masz wąski wlew co zmniejsza ryzyko infekcji, po drugi można kolbę wstawić na gaz/płytę i spokojnie w niej zagotować brzeczkę, a później wstawić do lodu i nic się nie stanie - na pewno nie strzeli. Ogólnie tego typu szkło wytrzymuje duże zmiany temperatury oraz wysokie ciśnienie. Kolba jest idealnie gładka, a szkło nisko adhezyjne. nie ma szczelnego zamknięcia a tego to już w ogóle nie rozumiem, po co ją chcesz szczelnie zamykać? Edytowane 24 Października 2013 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No i słoiki zwykle mają wypukłe dno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Kolejna aukcja z wiadrami 30l http://allegro.pl/show_item.php?item=3652465101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) W moim Tesco, w Jeleniej Górze mam obniżkę towarów sezonowych. Zestaw startowy widziałem po 88zł z 250zł, a puchy są obniżane do 25% ceny. Keg Heineken 5l za 8zł Zestaw młodego winiarza za 500zł, ale też przydatny Taboret gazowy, gastronomiczny za 100 - licytacja Kociołek 29L za 130zł Gar niski 100L z grubym dnem za 350zł Kociołek za 100zł Kociołek za 100zł Gar z nierdzewki 25L za 200zł Gar z nierdzewki z grubym dnem 24L za 205zł Edytowane 25 Października 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Tanie termometry tablicowe -50 +110 (link) Kolby płaskodenne do mieszadła magnetycznego (link) są też jakieś taborety gazowe. Taki termometr nada się do zacierania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Taki termometr nada się do zacierania? A dlaczego miałby się nie nadać? Zakres temperatur od -50 do +110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugarsweet Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Taki termometr nada się do zacierania? A dlaczego miałby się nie nadać? Zakres temperatur od -50 do +110 Bo to "chińszczyzna"... zwykle w środku zakresu wskazują OK, bliżej granicznych wartości potrafią się rozjeżdżać. Jak ktoś ten konkretnie sprawdzi z lodem/wrzątkiem albo lepiej termometrem lab. to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi