Erikos Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tak to są po Coca coli z głowicami pin lock i wiekami bez odpowietrzników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 a to już Wajcha pewnie wczoraj kupił tylko ogłoszenie jeszcze wisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wymiana pinlocków na balllocki wystarczy żeby używać kegów od coca-cola do szybkozłączek pepsi? Zdarza się że głowice nie pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie wiedziałem gdzie to umieścić,może się komuś przyda.Można zaprojektować online pieczątke do kapsli,jeszcze kwestia tuszu,ale to chyba do ogarnięcia https://pieczatki-online.eu/cennik#Pieczatki-okragle-i-owalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Makro, promocja na nierdzewke Hendi - 32 i 36 litrów za 245pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwer Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Dla osób potrzebujących naczyń na mini-warki oraz eksperymenty, wiaderka z atestem z polipropylenu: wiaderka 5l http://allegro.pl/wiadro-wiadra-pojemnik-fermentacyjny-5-l-raczka-i6204843427.html?snapshot=MjAxNy0wNC0wN1QwNzoyMjoxNi42ODZaO2J1eWVyOzZmODU0M2E4MGE3Njg5MzA1YjA1YTQ0ZDBhNWUzNmQ1YzlkNTIwN2U3MmRmZjdiNTM4ZTU0N2E4ZDdlOGUwMjA%3D wiaderka 2,5l http://allegro.pl/wiadro-okragle-2-5l-pasek-pojemnik-fermentacyjny-i6480069122.html?snapshot=MjAxNy0wNC0wN1QwNzoyMjoxNi42NzRaO2J1eWVyO2VjMWI2MWE0OThlNTdjMDM2ZTcxNDE5MTIyODcxNGMwMjljMWY3YTAwOTA0ODNiMTQzOTQ2MGI1ZGZiZDUzYTk%3D W marketach budowlanych są wiaderka z atestem 10l oraz 15l, lecz brakuje mniejszych. Więc mi osobiście te aukcje się przydały, z każdego rodzaju nabyłem po 5 sztuk:) Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Piwer jmper 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Makro, promocja na nierdzewke Hendi - 32 i 36 litrów za 245pln Orientujesz się czy da radę to kupić bez karty Makro i firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 możesz sobie wyrobić jednorazową kartę ale na podstawie ich zarejestrowanego klienta, więc kolega albo da dane albo kartę Kochan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kociołek warzelno-zacierny http://allegro.pl/klarstein-kociol-warzelny-zestaw-do-warzenia-piwa-i6786285809.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kociołek warzelno-zacierny http://allegro.pl/klarstein-kociol-warzelny-zestaw-do-warzenia-piwa-i6786285809.html o, wezmę udział w zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Połamaną rączka nie powinna za bardzo przeszkadzać przy warzeniu. Ciekawe do ilu dojdzie cena. Z rana było 100zl Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 uhuhu, ktoś grubo już pojechał. "raz użyty" jest do wzięcia za 530, a tu już ponad 300. no nic, ja się już nie bawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drapichrust Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Bo z takimi aukcjami to się czeka na koniec a nie podbija się w nieskończoność ku uciesze sprzedającego :-) Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka paajonk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ktoś kiedyś testował i może coś powiedzieć o tym sprzęcie? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Bo z takimi aukcjami to się czeka na koniec a nie podbija się w nieskończoność ku uciesze sprzedającego :-) Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka A czym to się różni od przegrania aukcji w ostatnich sekundach? Ktoś gotów jest zapłacić 500 to tyle ustawi w ostatniej chwili czy jakimś snajperze. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Od jakiegoś czasu śledzę na Ali możliwość zakupu fermentorów z kwasówki. Do niedawna wysyłka do Polski nie była możliwa lub ceny były zaporowe. Ostatnio znalazłem coś takiego, co myślicie? https://pl.aliexpress.com/item/316L-Ze-Stali-Nierdzewnej-40-Litr-w-DIY-Piwa-Wiadro-szampan-i-Iskrzenie-Fermentacji-Wina-przechowywania/32671575369.html?spm=2114.13010208.cb0001.8.A7EdtV&scm=1007.13440.76769.0&%3Bpvid=3543b084-318e-4e05-b862-edddbef66824&%3Btpp=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Teoretycznie za te pieniądze to w pl zrobisz sobie dwa taki i coś jeszcze zostanie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Mnie po głowie chodzi taki z płaszczem wodnym, wtedy wszystko jest pod kontrolą. Można wtedy schłodzić go do 0-2 stopnie C i na naturalnym nagazowaniu rozlewać do butelek. Ten model jest też fajny, można wstawić go do chłodni i też będzie stała temperatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Teoretycznie za te pieniądze to w pl zrobisz sobie dwa taki i coś jeszcze zostanie To może podasz mi jakieś namiary, gdzie za 1700 zł można zrobić takie 2 tanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Teoretycznie za te pieniądze to w pl zrobisz sobie dwa taki i coś jeszcze zostanieTo może podasz mi jakieś namiary, gdzie za 1700 zł można zrobić takie 2 tanki.No może delikatnie się pomyliłem, ale z grubsza liczyłem 100zl dwa triclamp, 100zl trzy zawory 3/4'', materiał 316 #2mm to jakieś 500zl (wycięty i zawalcowany), no i zostaje spawanie myślę że nie więcej jak 300zl, razem 1000 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redlum Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Nie zapominajcie o vacie jaki zostanie doliczonym w urzędzie celnym. Sprawdziłbym też czy takie wyroby nie podlegają akcyzie bądź cłu. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 No to Ci powiem, że mój kolega sam spawa nierdzewkę ma warsztat wyposażony nieźle i tylko nie ma możliwości wygięcia stożka. Żadna firma nie chciała mu wygiąć blachy na stożek, a chciał zamówić różne rozmiary w większych ilościach. Taka proza życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zapraszam do mojej firmy, (jeżeli wykracza to po za regulamin proszę o usunięcie posta) estimet.com Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) pawgin Zaoferuj tego typu zbiorniki z kompleksowym wyposażeniem za 1000-1200 pln a na pewno klientów znajdziesz. Ja będę pierwszym Umiejętne spawanie i obróbka spawów do dosyć precyzyjna robota, jeśli chce się zachować estetykę i jakość powierzchni - żadnych wżerów, ukierunkowany szlif. A wtedy to kosztuje. Póki co nie znalazłem ciekawszej oferty na rynku dlatego wkleiłem link. Może znajdziecie coś korzystniejszego. Co do cła to faktycznie może być konieczne do zapłacenia ale to prawdopodobnie tylko kilka procent. Towar może jednak utknąć na czas załatwienia formalności. spróbuję się czegoś dowiedzieć w tym temacie. Ale jeszcze żeby VAT? Inne fanty przychodzą bez problemu - bez cła, bez podatku. Czy ktoś z Was wie w jakich przypadkach zaczynają się schody? Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Maryh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 e-prezes sie wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi