coelian Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nowe butelki do piwa: http://allegro.pl/butelka-0-5l-na-piwo-itp-15szt-pakiet-i1411436481.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 nie polecam tych butelek jeśli ktoś kapsluje Gretą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 nie polecam tych butelek jeśli ktoś kapsluje Gretą Według mnie wyglądają ok. Jeśli chodzi Ci o kołnierz to moja Greta bez problemu sobie z takimi butelkami radzi. Może też dlatego, że butelkuję piwo zawsze z bratem, wtedy czynność ta jest łatwiejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 moją gretę załatwiłem właśnie takimi butelkami z wysokim kołnierzem, da się co prawda kapslować ale jest "rozciągnięta" i szyjka się wyślizguje kupiłem stołową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek T Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 moją gretę załatwiłem właśnie takimi butelkami z wysokim kołnierzem,da się co prawda kapslować ale jest "rozciągnięta" i szyjka się wyślizguje kupiłem stołową Potwierdzam - miałem kilka takich butelek, powyrzucałem, bo bardzo cięzko się kapslują, aż Greta trzeszczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ja mam Emily i jest odwrotnie krótkie kołnierze kiepsko się kapsluje, czasem trzeba na 2-3 razy a te z wysokim idą jak burza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 bardzo okazyjna cena butli CO2, Trzebinia, Kraków http://allegro.pl/show_item.php?item=1413913777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 http://allegro.pl/keg-beczka-pepsi-18-litr-i1416294012.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Strasznie droga jest wysyłka. Jak ja kupowałem to najtaniej wychodziło 4szt./35zł kurierem, dlatego może taniej zakupić od razu 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Strasznie droga jest wysyłka. Jak ja kupowałem to najtaniej wychodziło 4szt./35zł kurierem, dlatego może taniej zakupić od razu 4. jak kupowałem kegi to też tyle za wysyłkę zapłaciłem a Kegi po 70. Po za tym ta aukcja nie budzi we mnie zaufania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Modułu wykonawczego do sterowania sprzętami zasilanymi napięciem przemiennym http://allegro.pl/modul-wykomawczy-na-triakach-bt139-i1416331810.html i stałym (ale to chyba przesada lekka w rozmiarach ) http://allegro.pl/modul-wykonawczy-tranzystorowy-i1416331822.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Strasznie droga jest wysyłka. Jak ja kupowałem to najtaniej wychodziło 4szt./35zł kurierem' date=' dlatego może taniej zakupić od razu 4.[/quote']jak kupowałem kegi to też tyle za wysyłkę zapłaciłem a Kegi po 70. Po za tym ta aukcja nie budzi we mnie zaufania.. Akurat potrzebuję ze 3-4 sztuki, czemu uważasz ją za niewiarygodną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Oferujący nie pisze, że za pojedyńczy keg jest opłata 25 zł. Jeżeli 3 - 4 szt to cena jest oK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 [.................... Po za tym ta aukcja nie budzi we mnie zaufania.. Najwyraźniej klient zaczyna na allegro. Ja zaryzykowałem i zarezerwowałem 4 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Strasznie droga jest wysyłka. Jak ja kupowałem to najtaniej wychodziło 4szt./35zł kurierem' date=' dlatego może taniej zakupić od razu 4.[/quote']jak kupowałem kegi to też tyle za wysyłkę zapłaciłem a Kegi po 70. Po za tym ta aukcja nie budzi we mnie zaufania.. Można poprosić o wysyłkę poczta , wyjdzie trochę taniej .Dlaczego nie wzbudza zaufania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 bardzo okazyjna cena butli CO2, Trzebinia, Kraków http://allegro.pl/show_item.php?item=1413913777 Atrakcyjna, jeśli blisko i tanio możesz ją napełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Nie wiem czy przepłaciłem czy nie dałem po 90 zł za kega po pepsi razem ze szybko-złączkami. Były na allegro na razie już niema z Ostrowa Wlp. 3 szt. i teraz czytam i czytam - na temat kegów i już mi się ich odechciewa. Edytowane 17 Stycznia 2011 przez Z_bychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie wiem czy przepłaciłem czy nie dałem po 90 zł za kega po pepsi razem ze szybko-złączkami. Były na allegro na razie już niema z Ostrowa Wlp. 3 szt. i teraz czytam i czytam - na temat kegów i już mi się ich odechciewa. No właśnie! Tak naprawdę to jak one się sprawują w praktyce. Może ktoś się wypowie. Jak długo taki keg może stać podłączony do gazu bez wyczuwalnej utraty jakości w piwie mam tu na myśli przegazowanie. Czy nie lepiej kupić party kega z czymś takim http://allegro.pl/chlodziarka-nalewak-do-piwa-clatronic-bz-3233-i1412864325.html? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Myślę że temat wyszynku i przechowywania w kegach był juz wałkowany tyle razy że ... Z paty kegiem daj sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 PARTY to możesz Sobie zrobić z kegiem po pepsi. To party możę trwać i miesiąc. Zresztą ANTAKS już odpowiednio napisał. Z_bychu nie rozumiem dlaczego Ci się odechciewa kegów. Chyba czytasz niewłaściwe wątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Oferujący nie pisze, że za pojedyńczy keg jest opłata 25 zł. Jeżeli 3 - 4 szt to cena jest oK. Niestety pisałem i otrzymałem odpowiedźdotyczącą wysyłki następującej treści : "... Witam według poczty polskiej około 20 zł za szt" co do kuriera jeszcze czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Oferujący nie pisze' date=' że za pojedyńczy keg jest opłata 25 zł. Jeżeli 3 - 4 szt to cena jest oK.[/quote']Niestety pisałem i otrzymałem odpowiedźdotyczącą wysyłki następującej treści : "... Witam według poczty polskiej około 20 zł za szt" co do kuriera jeszcze czekam na info A mi odpisał, ze najprościej jak sobie sam zamówię kuriera na jego adres. Dostałem wytyczne co do wielkości i wagi jednego kega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 kapilary do czujników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 kapilary do czujników. Tylko drogo wychodzi z przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 tania butla do co2 http://allegro.pl/butla-co2-butle-6-kg-do-piwa-akwarystyki-spawania-i1408785875.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi