Twój najlepszy sposób na filtrację chmielin po gotowaniu
Filtracja chmielin
614 użytkowników zagłosowało
-
1. Twój najlepszy sposób na filtrację chmielin po gotowaniu
-
Nie filtruje, osady wylewam59
-
Chmieliny zlewam do innego naczynia i czekam aż opadną47
-
Robię tylko wirhpool i dekantuje, resztę wylewam214
-
Filtruję przez sitko / podwójne sitko / lejek z sitkiem / pończochę160
-
Chmielę w muślinowej siatce (praktycznie brak chmielin po gotowaniu)49
-
Filtruję przez "zmywaki"19
-
Filtruję metalową siatką na kraniku (bazooka screen, hop stoper)34
-
Filtruję przez fałszywe dno5
-
Inny sposób (napisz jaki w temacie)27
-
- Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się