Mariusz_CH Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 o już tradycja że u braci Słowaków rządzimy! Co by nie myśleć o konkursach, to widok takich wyników tworzy niezłego banana na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 piwo robione na mrożonych drożdżach i siódme miejsce - jestem zadowolony. GRATULACJE dla nagrodzonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jejski jesteś bardzo dobry w weizenach. W Żywcu również super miejsce. Gratulacje dla wszystkich uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Gratuluacje dla lauretów. ABA jako styl bardzo dobrze opanowana w Polsce, 8 x PL w pierwszej 10 Edytowane 24 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Gratulacje dla wszystkich laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Drugie miejsce w weizenie, huurraaa. dziekuje i gratuluje wszystkim Edytowane 24 Lutego 2014 przez radekw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja też jestem zadowolony z wyników - w końcu to mój debiut. Choć mówi się, że 4-te miejsce (ABA) to najgorsze co może być, ale dla mnie wręcz przeciwnie - mam powód do lepszej motywacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jejski jesteś bardzo dobry w weizenach. W Żywcu również super miejsce. Powoli robi się taka mała pszeniczna klątwa Tak bardzo chciałbym w końcu zrobić jakiegoś dobrego lagera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Genialne rozdanie, tutaj są wyniki w bardziej zdigitalizowanej formie: https://www.facebook.com/groups/353066181389260/ Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwl Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 yeah, znowu się udało chociaż w bocku 13-sty, słabo gratulacje dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Gratulacje dla wszystkich. Chłopaki zrobiliście totalny wymiot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Gratulacje dla wszystkich laureatów Mam nadzieję, że wracają stare czasy gdy większość miejsc medalowych zajmowali na Słowacji Polacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Wyniki przysłane przez Słowaków BV 2014 výsledky A.pdf BV 2014 výsledky B.pdf BV 2014 výsledky C.pdf BV 2014 výsledky D.pdf BV 2014 výsledky E.pdf Edytowane 24 Lutego 2014 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Gratulacje dla zwycięzców, szczególnie dla JEJSKIEGO - spec od weizenów. Pudłowiczów proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jejski jesteś bardzo dobry w weizenach. W Żywcu również super miejsce. Powoli robi się taka mała pszeniczna klątwa Tak bardzo chciałbym w końcu zrobić jakiegoś dobrego lagera. Przyjmę Cię na nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Pierwsi laureaci się już zgłosili. OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Przyjmę Cię na nauki. Jestem u Ciebie jutro o godz. 6.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumek_pl Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Czy ktoś wysyłał elektronicznie coś na ten konkurs etykiet? Dostaliście może jakieś potwierdzenie? Ja wysłałem fizycznie ale i tak poprosili mnie o elektroniczą wysyłkę bo podobno oryginały słabej jakości. Więc wysłałem ale potwierdzenia otrzymania nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja tylko elektronicznie. Potwierdzenie dostałem, ale o wynikach na razie cicho, nawet nie wiem gdzie szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 TUMEK - po co Ci potwierdzenia jak masz I i II miejsce. III miejsce zdobył chyba Słowak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 To w ramach sporej dawki radości pochwale się własnym ptaszkiem Janku jeszcze raz dziękuję za transport i opiekę nad moim inwentarzem FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A powiedzcie, czy każdy uczestnik otrzyma/powinien otrzymać metryczkę? Pytam, bo w sumie najbardziej mi na tym zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mientkijanek Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A powiedzcie, czy każdy uczestnik otrzyma/powinien otrzymać metryczkę? Pytam, bo w sumie najbardziej mi na tym zależy Co zawierają takie metryczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Z tego co pamiętam Słowacy nie przysyłają metryczek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 JEJSKI To w ramach sporej dawki radości pochwale się własnym ptaszkiem No nie przesadzaj to jest forum piwowarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi