elroy Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witajcie Kto z forumowiczów wybiera się do Żywca w tym roku ? Fajnie byłoby się spotkać Ja będę, czy sam, czy z rodzinką - jeszcze nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja oczywiście też będę, ale tylko w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja na pewno będę z rodziną. Dzieci już się cieszą... na to, że w poniedziałek (22.06) pojedziemy na parę dni na Słowację. Planuję przyjechać w piątek późno w nocy (start z Warszawy po zakończeniu roku u córki). Czyli na imprezie będę również tylko w sobotę. Najgorsze, że jeszcze nie wiem czy mam zarezerwowane miejsce. Dzwoniłem tydzień temu i teoretycznie zarezerwowałem domek w Neptunie, ale pani miała oddzwonić, a na razie cisza... Chyba będę musiał ich przycisnąć... Bo parę dni temu pojawiła się na browar.biz informacja, że nie ma tam już miejsc. Więc jeśli mam tam być sam, to może lepiej się przenieść rezerwację gdzieś indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Bedę z Żoną w piątek i sobotę może w niedzielę. Mam mały problem rodzinny, jeżeli nic nie wyniknie złego to na pewno będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Też planuję, ale tylko sobota, lepsze to niż nic Oczywiście z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUGO Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ja tez ja tez bede ale jeszcze nie wiem w ktory dzien moze nawet w oba Ciagle probuje zdobyc zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Dziadek też będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Cześć .......... no ja chyba nie dam rady zreszta zaproszenia nie mam ...... uuuuuuuuuuu ........... ale mnie praca wku$#$^ Pozdrowania dla wszystkich którzy sa w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Pieron będzie tylko w piątek (Dori nie załapie się na piwo ). A czy ktoś chce się na jakieś załapać na wymianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Nie mam innej możliwości ! Jejski zaszczyci Was swoją obecnością w sobotę i być może w piątek Nocleg mam zaklepany 5km. od Żywca ale nie wiem czy czas pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Dzwoniłem tydzień temu i teoretycznie zarezerwowałem domek w Neptunie, ale pani miała oddzwonić, a na razie cisza... Chyba będę musiał ich przycisnąć... Dodzwoniłem się w końcu. Mam zarezerwowany domek. Ale wolnych miejsc już tam (tzn w Neptunie) nie ma żadnych. I jak całe towarzystwo będzie gdzie indziej, to marna będzie zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Mam nocleg w hotelu w centrum. Więc będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam. Jako początkujący piwowar nie chcę się wpychać między "elitę" ale miło mi bedzie poznać osobiscie i spotkać takie znakomitości domowego piwowarstwa jak Jejski, Vena, Dori, Pieron, Elroy itd... Z racji tego, że mam rodzinę w okolicach Żywca , pobyt w tych stronach to dla mnie pestka. Mam nadzieję, że spotkanie pozwoli mi na bezposrednią wymiane doświadczeń. Miło by było usłyszeć opinie o własnym piwie (po dekustacji, oczywiście). Mam nadzieję, że będzie okazja, by ktoś zaryzykował skosztowania mojego piwka. Pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam. Jako początkujący piwowar nie chcę się wpychać między "elitę" ale miło mi bedzie poznać osobiscie i spotkać takie znakomitości domowego piwowarstwa jak Jejski, Vena, Dori, Pieron, Elroy itd... To zabrzmiało jakoś tak... vampirycznie. :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 cześć kopyr, czyżbyś też postanowił popełnic "sepuku"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Zestawiając słowa Jejski i elita to musi wyjść z tego połączenia "kabaret Elita" Miło będzie Cię poznać osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Rozmawiając ze mną może ktoś pomyśleć : kabaret, ale "elita piwowarstawa" to dla mnie wyrocznia w sprawach piwnych. Od Was zacząłem , i na Was skończę. Amen. Myślę, że będzie okazja do spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Kurcze, będę musiał kiedyś się zebrać i pojechać na jakąś impreze piwowarską, czas pogadać z ludzmi z którymi wymienia się zdanie codziennie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Kurcze, będę musiał kiedyś się zebrać i pojechać na jakąś impreze piwowarską, czas pogadać z ludzmi z którymi wymienia się zdanie codziennie na forum. Makaron zbieraj się i przyjeżdżaj do Żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Jeśli akurat nie będzie nic ciekawego w telewizji to przyjadę! W zeszłym roku byłem z rodzinką. Przedłużyliśmy pobyt nad j. Żywieckim o 2 tyg. Chłopakom (l. 6 i 8) podobało się bardziej niż nad morzem. Ostatnio rozczulił mnie Paweł (ten młodszy) pytając: Tato, a czy w tym roku pojedziemy (pliiis) do tych browarów? :-) W tym roku będę chyba sam więc wybiorę PKP. Wyjazd w piątek rano, powrót w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Dzisiaj dostałem zproszenia do Żywca. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Cześć i ja się załapałem na giełdę właśnie przyszło zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam Bardzo chciałbym przyjechac na ten festiwal i poznać was wszystkich. Przez te ostatnie dni nic nie pisałem tylko czytałem. Jak załatwić zaproszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam Bardzo chciałbym przyjechac na ten festiwal i poznać was wszystkich. Przez te ostatnie dni nic nie pisałem tylko czytałem. Jak załatwić zaproszenie? Żeby przyjechać nie potrzebne jest zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam Bardzo chciałbym przyjechac na ten festiwal i poznać was wszystkich. Przez te ostatnie dni nic nie pisałem tylko czytałem. Jak załatwić zaproszenie? Żeby przyjechać nie potrzebne jest zaproszenie. Dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi