bart3q Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Prywatny i inne przeglądarki maja tak samo U mnie prywatny zrobił tak, i jest ok (widać gdzie się cytat kończy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Dokładnie Spróbuj usnąć cache przeglądarki. W 100% to przy tej zmianie wersji pomaga. ps: aczkolwiek widzę, że są tam nie przetłumaczone frazy. Poprawię. Edytowane 25 Lutego 2015 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 elroy, a jest może jakiś dodatek, który umożliwiałby ustawienie szerokości forum w zależności od monitora? W domu mam Full HD i powiększenie ustawione w Chrome na 125 albo 150%, a że mam włączoną synchronizację, to w pracy na laptopie mi się wszystko rozjeżdża. Niby mała niedogodność, ale może jest na to jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Pewnie, da się zrobić, czyli rozumiem na jednym wyświetlaczu masz 1920×1080, a na laptopie jaką? szejk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Nie działają skróty °Blg, °C. Już działają Wystarczy zaznaczyć odpowiedni fragment tekstu, a pojawi się małe menu. Fajnie, gdyby w tym menu było jeszcze okienko "kopiuj". Edytowane 26 Lutego 2015 przez olo333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pewnie, da się zrobić, czyli rozumiem na jednym wyświetlaczu masz 1920×1080, a na laptopie jaką? 1366x768 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Przywróćcie favicona, bo się brzydko w zakładkach wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 2. Przy cytowaniu selektywnym nie ma powiadomień, jedynie przy użyciu buttona "cytuj". Taka uroda niestety, ale sprawdzę to jeszcze. a kiedyś działało..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Przywróćcie favicona, bo się brzydko w zakładkach wyświetla Rzeczywiście 2. Przy cytowaniu selektywnym nie ma powiadomień, jedynie przy użyciu buttona "cytuj". Taka uroda niestety, ale sprawdzę to jeszcze. a kiedyś działało..... Powinno działać, spróbuj odznaczyć i zaznaczyć raz jeszcze powiadomienie w panelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Powinno działać, spróbuj odznaczyć i zaznaczyć raz jeszcze powiadomienie w panelu tak zrobiłem, zobaczymy czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ok, teraz nie ma jak sprawdzić szerokości, ale jutro sprawdzę. Jaką masz rozdzielczość ekranu Andrzej? Cytowanie (powiadomienia) cały czas tak działało, tutaj się nic nie zmieniło. 1024/600 zmniejszyłem skale i do czasu jak nie będę musiał nosić okularów dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Tomek, czy da się poszerzyć forum do poprzedniej szerokości albo włączyć możliwość ustawiania tego parametru przez użytkownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ok, coś wymyślę. Poważnie macie za małą czcionkę? Ja używam 1920 na monitorze i generalnie nie mam problemów Ale rzecz jasna, zrobię jak mówicie. Natomiast Andrzej obawiam się, że u Ciebie ten problem łatwo nie będzie rozwiązywalny 1024px to mała bardzo na dzisiejsze czasy rozdzielczość. W zasadzie tablety mają już często gęsto większą. test °Blg °C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) A nie działa chyba C i Blg z gwiazdką. 10°C 10°Blg Edytowane 27 Lutego 2015 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie dodawaj kropek, przecinków i będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Zatem próbuje - 10°C Bez zmian. Dzięki! Edytowane 27 Lutego 2015 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Szerokość ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 tłumaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Poprzednia wersja forum była poprawnie wyświetlana na monitorze w pozycji pionowej, aktualnie trzeba przewijać w poziomie. Chrome i IE przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 @jaras ctrl + - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Natomiast Andrzej obawiam się, że u Ciebie ten problem łatwo nie będzie rozwiązywalny 1024px to mała bardzo na dzisiejsze czasy rozdzielczość. W zasadzie tablety mają już często gęsto większą. Do tej pory działało i na innych stronach działa, zmniejszyłem do 90% i się mieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 @jaras ctrl + - ale ja znam lekarstwo, jednak gdyby dało się wyeliminować przyczynę było by mi wygodniej korzystać z przeglądarki do wszystkich internetów, nie tylko piwoorgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 ale ja znam lekarstwo, jednak gdyby dało się wyeliminować przyczynę było by mi wygodniej korzystać z przeglądarki do wszystkich internetów, nie tylko piwoorgów. przecież zmniejszenie strony ctrl- działa tylko na tej stronie, którą zmniejszyłeś - reszta działa w 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 po zacytowaniu selektywnym i zadaniu "napisz" a potem po przeskrolowaniu się na górę strony nie działa guzik nowa zawartość - dopiero za drugim klikiem wskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi