wizi Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) jeszcze jest druga kategoria: druga (to już chyba tradycja konkursu w naszym mieście) będzie otwarta… jasne, ciemne, lekkie, mocne…do wyboru do koloru.. słowem to co najlepszego macie w swoich zapasach. plus wykreślenie minionych konkursów. Ale i tak dzięki! Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez wizi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 jeszcze jest druga kategoria: druga (to już chyba tradycja konkursu w naszym mieście) będzie otwarta… jasne, ciemne, lekkie, mocne…do wyboru do koloru.. słowem to co najlepszego macie w swoich zapasach. plus wykreślenie minionych konkursów. Ale i tak dzięki! Ale mam napisać "co macie w swoich zapasach"? A jakie konkury są nie wykreślone? Walnąłem browki i nie widzę, ale ostatnio sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja bym napisał kategoria otwarta. A wykreślić trzeba II Warmiński KPD Fidel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja bym napisał kategoria otwarta. A wykreślić trzeba II Warmiński KPD Dziękuję Ci za Twoją obywatelską czujność. Zrobione. wizi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Miło byłoby, gdyby przy konkursie była podana jeszcze jego data. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jakoś technicznie sobie tego nie wyobrażam. Było by zupełnie nieczytelnie. Chyba, że masz jakąś propozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 27-28.09.2014 - II Warszawki Konkurs Piw Domowych Może tak - nie trzeba by otwierac odnośnika, żeby sprawdzic kiedy się odbędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Brakuje VI Poznańskiego KPD. http://www.piwo.org/topic/14601-vi-poznanski-konkurs-piw-domowych-15112014/page__hl__pozna%C5%84ski Fidel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Brakuje VI Poznańskiego KPD. http://www.piwo.org/...__hl__poznański Uzupełniłem. BuDeX i elroy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dodałem Konkurs Piw Domowych im. Sławka Pahlke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi