josefik Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Doszły jeszcze 2 zgłoszenia jest równo 30, w tym jedno przetrzebione stłuczkami. Mam już swoich cichych faworytów /bardzo im dopinguję ;)/ A tak poważnie,j to kilka piw przyszło tak sklarowanych że pozazdrościć - żaden kurier nie zmącił ich spokoju. Edytowane 22 Maja 2014 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Wysyłasz jakiś mail z potwierdzeniem dotarcia? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tak, wysyłam. dzisiaj przyszło sporo paczek, wrzuciłem do chłodni, ale dopiero jutro obrobię i powysyłam potwierdzenia, wizualnie wszystkie są w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Szukam kontaktu do Radek70 /nick z browar,biz/, kolega z Zelonej Góry jest. Niestety 1/2 butelek zbita, brak kontaktu na browar.biz, nieprawidłowy email. Szkoda byłoby nie dopuścić do konkursu. Może ktoś zna kolegę? Edytowane 23 Maja 2014 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mam już swoich cichych faworytów /bardzo im dopinguję ;)/ Już degustowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Mam już swoich cichych faworytów /bardzo im dopinguję ;)/ Już degustowałeś? Nie ale wizualne zrobiły na mnie dobre wrażenie, to duży plus, ale nie decydujący. A tak poważnie,j to kilka piw przyszło tak sklarowanych że pozazdrościć - żaden kurier nie zmącił ich spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Dziś świstak zawijał w sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) brawo 43 uczestnków, gdybym gdzieś pomylił dane proszę dać znać, bo przypadkiem mogę równiez nanieść na dyplomy i podziękowania. Lista startowa Paweł Kopciał - Piweł Przemysław Nowicki - przemas Andrzej Smyk - Anteks Tomasz Brzostowski - PiwowarTomek Cezary Mikowski - cemik1 Bartosz Stańda - Wania Łukasz Kantor - Kantor Jacek Stachowski - Stasiek Marcin Jędrzejewski Grzegorz Bandura - GB Roman Nowak - romanbatory Adam Chrostek - Kostek Przemysław Leszczyński - Leszcz007 Andrzej Pietrzyk - amap Michał Barancewicz Michał Bilski, Paulina Bilska - Regius, Pinka Sławomir Franaszek - Franekkkk Radosław Wiech - radekw Maciej Twarowski - Dewasto Andrzej Piątek - 1therion Mariusz Bystryk - Maryh Jacek Domagalski - jacer Bogdan Markocki - bagadata Łukasz Kubicki - Nergal Łukasz Zettler Wojciech Ściana - Ściana Jarek Ośka - Czarna Ospa Piotr Gładysz - glad Łukasz Szynkiewicz - Usiu Arkadiusz Wenta Wojciech Kossowski - Dzik1 Łukasz Pawlak - BuDeX Czesław Dziełak - Dagome Bartłomiej Król - klisz Wojciech Trześniowski - Wojtek_90 Marlena Gromska Waldemar Pitala -Giziu Mariusz Sekulski - ekomarius Filip Bartman, Mateusz Kuźmik - Orango, Mat7 Radosław Bugiel - Radek70 Marcin Kołodziejczyk - kolomar Maciej Domagalski, Przemysław Domagalski - Maaciej6, Przemo70 Gerard Stojański - gerdzio Edytowane 26 Maja 2014 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Niezła ekipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nieźle, konkurencja będzie zażarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Zapomniałem dodać. Gdyby ktoś wysłał piwa, a nie znalazł się na liście proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Dziś odbyły się eliminacje do konkursu, do finału sędziowie zakwalifikowali 17 piw. Główne wyniki postaramy się podać w sobotę ok. godz. 13 Szczegółowe na początku przyszłego tygodnia. Uprzedzam też rodzące się pytanie "Kiedy będą metryczki?" Odpowiadam: Postaram się opracować i wysłać do 2 tyg. od ukazania se wyników. Pozdrawiam wszystkich uczestników, życzę powodzenia w konkursie. Do zobaczenia w Grodzisku. Edytowane 29 Maja 2014 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 A lista zakwalifikowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Nie podaje się, większe emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Oj tam. Flaszków mi brakuje. Bym wiedział, że się nie zakwalifikowało to bym resztę wylał w kanał i zagospodarzył na coś innego skoro tak złe jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jak tak zle u Ciebie to daj znac, mogę się zamienić Twoje pełne na moje puste :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 1 Czesław Dziełak 2 Łukasz Szynkiewicz 3 Andrzej Pietrzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Gratulacje dla zwycięzców:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Gratulacje dla zwycięzców. Amap dałeś radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Gratulacje Czesław, mam nadzieję, że w Żywcu będzie podobnie, ale tam możemy się zamienić miejscami ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 gratulacje dla zwycięzcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 uzupełniam informacje 4. Michał Bilski, Paulina Bilska 5. Jacek Domagalski 6. Łukasz Kantor 7. Piotr Gładysz 8. Łukasz Pawlak 9. Bogdan Markocki 10.Jarek Ośka 11. Wojciech Ściana 12. M.P. Domagalscy 13. Damian Sobczak, 13. Przemysław Nowicki 15 Michał Barancewicz 16. Łukasz Kubicki 17.Maciej Twarowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Dziś wysłałem metryczki do uczestników sobotniego finału. Pozostałym osobom skrócone metryczki dostarczę drogą elektroniczną w ustalonym terminie. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Receptura Czesława Dziełaka grodziski - 75% wędzony - 15% carapils - 10% drożdże - 1056 american ale zacieranie 66C - 60min. + 71C - 15 min. chmielenie magnum 44g - 60 min. saaz - 30g - 30 min. saaz - 50g 1 min. 55l , 7,7 blg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ciekawa. A ten wędzony to własny czy kupny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi