mcpol1 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 rozbawił mnie do tego stopnia że mi szwy puściły po dzisiejszym zabiegu... nie mogłem się oprzeć żeby nie wstawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Kłócą się części ciała, która z nich jest ważniejsza i powinna zostać szefem. - my jesteśmy szefami bo dzięki nam możemy cokolwiek zrobić- mówią ręce. - my jesteśmy szefami bo my was wszędzie zaniesiemy- mówią nogi. - ale tyko dzięki nam wiecie gdzie idziecie- mówią oczy. - a i tak robicie to tylko dzięki mnie i to ja będę szefem- mówi mózg. Na to dupa: - możecie się kłócić ale to ja zostanę szefem. Wszystkie części ciała się roześmiały. Dupa się wkurzyła i przestała srać. 1 dnia oczy się wykręciły. 2 dnia ręce zaczęły dygotać. 3 dnia nogi nie wytrzymały. 4 dnia mózg się zlasował. Jaki z tego morał?? Szef zawsze gówno robi!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) A ja właśnie rozglądam się za tornadem. Kilka tornadów uderzyło w ziemię ok 40 km ode mnie i posuwają się powoli w moim kierunku. Jest ciepło, wilgotno i duszno i w kierunku gdzie są teraz tornada niebo jest zupełnie czarne. Dobrze, że zdążyłem dzisiaj uwarzyć przed burzą Edytowane 16 Marca 2012 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ech scooby... Ja tam wolałbym rozglądać się za krótkimi spódniczkami niż za tornadami... No, ale co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ech scooby... Ja tam wolałbym rozglądać się za krótkimi spódniczkami niż za tornadami... No, ale co kto lubi mówisz oczywiście o prezencie dla Żony ? Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Noo koniec pobytu w klinice w Rabce kontrola zdrowia młodej wypadła bardzo dobrze?! Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 mówisz oczywiście o prezencie dla Żony ? OCZYWIŚCIE! Gratuluję Noo koniec pobytu w klinice w Rabce kontrola zdrowia młodej wypadła bardzo dobrze?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dwie godziny do wyjazdu na tygodniowy urlop a ja postanowiłem na szybko zabutelkować piwo po 3 tygodniach cichej. Oczywiście wszystko poszło nie tak... Wziąłem z leżakowni nie ten fermentor co trzeba i rozmieszałem z cukrem lagera przelanego na cichą ledwie 2 dni temu. Nie chciałem butelkować takiego młodego piwa więc odstawiłem wszystko z powrotem do fermentacji... może jeszcze drożdże przefermentują ten cukier. Rewelacji pewnie po tym piwie nie będzie. Mam nauczkę, że przy piwie trzeba cierpliwości, czasu i spokoju, a robienie rzeczy na gwałt nie kończy się najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) 2 wideo z tornadami z wczoraj. Ok.100 domow zostało zniszczonych, na szczęście nie było rannych ani zabitych. Ci ludzie wlasnie grali w golf, ok. 20 km ode mnie : [media] [/media] Ok.10 km ode mnie: [media] [/media] Edytowane 16 Marca 2012 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) tak wyglądał dzisiaj Stadion Miejski w Poznaniu Św Patryk, promocja Irlandii Edytowane 17 Marca 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauler Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Zawsze zastanawiałem się czemu przy toaście mówi się na zdrowie. Teraz już wiem. http://wiadomosci.onet.pl/wideo/zaskakujace-badanie-alkohol-pomaga-zdrowiu,49342,w.html#play A więc nie tylko wino Na zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Gdyby ktoś jeszcze nie widział [media]http://www.youtube.com/watch?v=cZ9ZDuuVMmA[/media] elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dziś otrzymałem przesyłkę z gminy Leuven w Belgii. Taki przewodnik po browarach i piwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Czesc ;-) Dzis jak wracalem z premiery nowej pinty zauwazylem na chodniku chrabaszcza odwroconego do gory nogami. Nie mogl sie biedak pozbierac :-( tracilem lekko bucikiem i pobiegl w swoja strone. Kto robi takie rzeczy jak obracanie zuczkow i chrabaszczy na grzbiet? Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 No ja ostatnio wykopałem jednego majowego z garażu. Leżał na grzbiecie po tym, ale byłem grzeczny i postawiłem go na nogi. Acz przyznaję się, że w przeciwieństwie do mego kuzyna za robalami nie przepadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja tak zawsze robię. Mam szacunek do przyrody i zawsze staram się z nią żyć za pan brat. ps1: Żółwie również przewracałbym, ale nie ma żadnego dużego dziko żyjącego w Krakowie ps2: A jak Pinta ? edit: przypomniało mi się stare, ale jare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jak mi się bardzo nudzi na działce to wyciągam topiące się pszczoły z oczka wodnego Swoją drogą sąsiad mógłby wynieść czasem wiaderko z wodą, a nie biedne muszą włóczyć się po okolicy w poszukiwaniu picia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Cześć Pinta bardzoooooooo, bardzooooooo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabe Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ja przedwczoraj zwrocilem wolnosc turkuciowi podjadkowi - wynioslem go za podworko. Inna sprawa, ze mialem w tym swoj interes, bo siedzial w ziemi, ktora przynioslem na chmielnik, a mlode korzenie na pewno by mu smakowaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Hura, hura, hura http://www.kapitancichocki.pl/zmeczony-glodny-ale-szczesliwy Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Hura, hura, hura http://www.kapitanci...-ale-szczesliwy SUPER!!! Jakoś nie wyłapałem tego rejsu, pewnie dlatego, że rzadko oglądam telewizję (stwierdzam to, naiwnie wierząc, że chciałoby się im coś o nim wspomnieć). To kolejny wyczyn polskiego żeglarstwa w bardzo krótkim czasie (że wspomnę tylko rejs wokół obu Ameryk i przejście północno-zachodnie Solanusa czy drugie miejsce Gutkowskiego w regatach samotników). Rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Na Trójce często było mówione. Zwłaszcza jak stracili z nim kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A trójki ja nie słucham. Lokalny jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A powracając do robaczków. Dwa zdjęcia. # 1 Nie wiem jaką chemią bym go wyprosił... #2 Jak to kiedyś stwierdził mój kolega o sobie "Jestem obrzydliwy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A powracając do robaczków. Dwa zdjęcia. # 1 Nie wiem jaką chemią bym go wyprosił... #2 Jak to kiedyś stwierdził mój kolega o sobie "Jestem obrzydliwy" Tomek to moja mała, zdjecie archiwalne z 2008 chyba W zaszłym roku podczas wypuszczania wody z ogrodowego basenu ratowała też dżdżownice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi