jacer Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Pozdrowienia ze Sluńska, a dokładnie z okolic Pszczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Pan Dragonfly przyleciał na piwko. Edytowane 30 Maja 2012 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 A to jako ciekawostka: żona kupuje dzieciom na wiosne takie larwy motyli, one siedzą w słoiku chyba przez tydzień, potem przenosi się je do specjalnej siatki, gdzie zmieniają się w motyle i po następnym chyba tygodniu dzieci je wypuszczą. Na zdjęciu jest dzień drugi, wczoraj przyszło pocztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 W tej Hameryce macie dziwne hobby. Ja dziś dostałem ponad 200 butelek 0,33 litra. Wszystkie do umycia i zdrapania etykiet. Oj szykuje się zabawa, zwłaszcza, że weizen czeka na butelkowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Wodny świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 KP rozpoczęło chyba jakąś kampanię, bo dostałem dzisiaj duże pudło z zawartością marketingową. Co w środku dowiem się dopiero wieczorem. Też coś do Was dotarło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Zapewne 3 nowe Książęce. Pszeniczne, Czerwone i Ciemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ponoć akcja z Żubrem. Wrócę obadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Rzeczywiście Żubr - torba, koc polarowy, fartuch z ceraty, coolerbag (na szczęście na butelki) i 4-pak konserwy Żubra. Fajnie, choć chyba nie jestem targetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 A za co się takie paczuszki dostaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Rzeczywiście Żubr - torba, koc polarowy, fartuch z ceraty, coolerbag (na szczęście na butelki) i 4-pak konserwy Żubra. Fajnie, choć chyba nie jestem targetem. Nie wytrzymałem i drynknąłęm do domu. Powinieneś mieć jeszcze pendrive. (o ile dobrze zrozumiałem) A za co się takie paczuszki dostaje? Ja nawet nie wiem skąd mają mój adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja ostatnio dostałem otwieracz od Kormorana. Niespodziewanym listem poleconym, czym mnie lekko wystraszyli. A wyjaśnienia żadnego, też zagwozdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ciekawe co na to GIODO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ciekawe co na to GIODO. Pewnie gdzieś przy rejestracji do czegoś tam się zaznaczyło "wyrażam zgodę na przetwarzanie" zgodną z wytycznymi GIODO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Bądź Panie Tomasz łaskaw w/w urzędu nie wymawiać na daremno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 No to nie wymieniam. Ot mam alergię na przesyłki reklamowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A ja Was pozdrawiam z Białegostoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A ja Ciebie z tuż obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A ja Ciebie z tuż obok Sokółka ciekawe miejsce. Byłem dwa razy podczas podróży na białoruś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jednak ten świat jest mały. To ja się zrewanżuję i powiem, że byłem dwa razy w Gdyni (też ciekawe miejsce) podczas gdy studiowałem w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jednak ten świat jest mały. To ja się zrewanżuję i powiem, że byłem dwa razy w Gdyni (też ciekawe miejsce) podczas gdy studiowałem w Gdańsku A w Edinburghu/Musselburghu byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie, w tamtym kierunku to najdalej byłem w Gdyni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jeśli ktos zainteresowany w biedronce od 16.08 komplet szkla do piwa za 17,99 różne rodzaje mimazy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Jeśli ktos zainteresowany w biedronce od 16.08 komplet szkla do piwa za 17,99 różne rodzaje Rok temu się nie załapałem, może w tym roku się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi