wena Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Nie nocne rozmowy, ale wieczorne w moim wykonaniu. Pije sobie piwko przeterminowane strasznie. Ma 2 lata i dziwne jest jeszcze całkim dobre. A może dopiero teraz jest dobre sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Przeterminowane dwa lata to musi być TYSKIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Przeterminowane dwa lata to musi być TYSKIE. No to piwa od Weny już chyba nie dostaniesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 NIE, NIE TYSKIE to mam w pouszce przeteminowane 2,5 roku. I ciągle je trzymam dla niesfornego gościa. To dwuletnie to moje, więc nie bałem się zaryzykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja ostatnio piłem przeterminowanego Ciechana.....przed pierwszaą warką mi się to nie zdarzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja od czasu napisania przez Kopyra felietonu o przeterminowanych piwach (chyba luty br.) trzymam Fratera podwójnego. Zobaczymy jak będzie smakował po doleżakowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Z doświadczenia wiem, że przeleżane pszeniczne tracą swoje właściwości charakterystyczne (goździk i banan), za to są bardziej kwaśne. Tydzień temu piłem dwa takie pszeniczne - z lutego i marca tego roku. Świeższe smakowały lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ciechana dostałem od kolegi z Braci Wędzarniczej. Nawet się nie przyznałem, żę piłem go 3 miesiące po terminie. Niefiltrowany i był niezły. No i co najważniejsze ja jeszcze żyję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) napewno chwaliliście sie przed znajomymi, że robicie własne piwko jakie były komentarze i o co pytali a co was np zdenerwowało mnie np. denerwuje pytanie a ile ma procent takie piwo:) i stwierdzenie że takie piwo to z podpiwka się robi Edytowane 27 Grudnia 2009 przez zbyszek73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 ;) napewno chwaliliście sie przed znajomimi ze robicie własne piwko jake były odpowiedzi i o co pytali a co waz np zdenerwowało z pytań zadawanych mie nap denerwuje pytanie a ile ma procent take piwo:) sorry za błędy ort O nie, nie podaruję. Proszę poprawić błędy albo kasuję posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 napewno chwaliliście sie przed znajomimi ze robicie własne piwko jake były odpowiedzi i o co pytali a co waz np zdenerwowało z pytań zadawanych mie nap denerwuje pytanie a ile ma procent take piwo:) sorry za błędy ort Zainstaluj dla dobra ludzkości i wypatruj czerwonego: http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/ Pytania mnie nie denerwują, bardziej oceny po degustacji "Prawie jak ze sklepu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 :(elroj komp mi pada sorry ale nic teraz nie poradze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) : mie nap denerwuje pytanie a ile ma procent take piwo:) sorry za błędy ort Twoje miało chyba dużo Edytowane 27 Grudnia 2009 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 :(elroj komp mi pada sorry ale nic teraz nie poradze padając robi błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 :(elroj komp mi pada sorry ale nic teraz nie poradze padając robi błędy Stare księgowe jak się gdzieś walnęły i robiły wyjaśnienia do korekty np. do US pisały "z powodu błędu komputera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 już zrobione żona pomogła i poszła po piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 już zrobione żona pomogła i poszła po piwo Ok to jeszcze zainstaluj nowszą przeglądarkę i będzie Ci przebaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 już zrobione żona pomogła i poszła po piwo mam nadzieje że nie jakieś koncernowe tylko domowe ewentualnie Ciechan lub Kormoran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 pewnie że swoje ira a ciechana lubie mają kilka gat piwka mały browar i pewnie dlatego robi dobre piwko ja do browaru ciechana mam ok 20km a nawet tam mieszkałem więc ciechana znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 pewnie że swoje ira a ciechana lubie mają kilka gat piwka mały browar i pewnie dlatego robi dobre piwko ja do browaru ciechana mam ok 20km a nawet tam mieszkałem więc ciechana znam zerknąłem w Twój profil dlatego wymieniłem te browary , niech żona sie zbytnio od komputera nie oddala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ciechana dostałem od kolegi z Braci Wędzarniczej. Nawet się nie przyznałem, żę piłem go 3 miesiące po terminie. Niefiltrowany i był niezły. No i co najważniejsze ja jeszcze żyję. No to Fortuny będą za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 narazie sie nie oddala póki dzieci śpia a co do ciechana to swoje lepsze chociaż ciechan też dobry w porównaniu z tymi jakie mam w sklepie ale za butelkę ciechana 5 zł to przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 niech żona sie zbytnio od komputera nie oddala Tak tak, słuchaj rady Anteksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) elroj ja was wszystkich słucham i wybieram co ważne dzięki wam zrobiłem piwko i stwierdzam ze z robienia piwa najgorsze jest mycie butelek Edytowane 27 Grudnia 2009 przez zbyszek73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 No i patrząc na sygnaturkę, idzie Ci to warzenie całkiem nieźle Mycie jest niestety ciężką pracą, ale można to sobie ułatwić. Zwłaszcza wypłukaniem butelek po wypiciu zawartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi