kopyr Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Hura, hura, hura!!! Znów mam pracę Z tej okazji przefarbowałam się na fioletowo, a aby to uczcić otworzyłam oryginalnego Doppelbocka Weny z żywieckiego konkursu :beer: Pycha Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Hura, hura, hura!!! Znów mam pracę Z tej okazji przefarbowałam się na fioletowo, a aby to uczcić otworzyłam oryginalnego Doppelbocka Weny z żywieckiego konkursu :beer: Pycha Nic nie cieszy bardziej jak dobre wieści , a zaprezentujesz się na avatarze w nowym wcieleniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dzięki za gratulacje @Wena długo ten Doppelbock czekał na odpowiednią chwilę, ale wreszcie się doczekał. Smakował rewelacyjnie @BaronVonZuk co prawda nie w branży piwowarskiej, ale oczywiście w branży spożywczej Zostałam Dyrektorem ds. Produkcji w dość dużym zakładzie. @Jejski pomyślę nad zmianą avatara Teraz się cieszę, ale pewnie za kilka tygodni będę Wam płakać, że nie wyrabiam śpiąc po 4h z przerwami i nie mając czasu na warzenie piwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Super Dori - gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Pani Dyrektor - gratulację. Watro był Janusza wprawiać w warzeniu teraz pewnie on będzie musiał pchać browar do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dori-gratuluje stanowiska.Ale U-Cieszny browarek nie straci na jakości i ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Hura, hura, hura!!! Znów mam pracę Z tej okazji przefarbowałam się na fioletowo, a aby to uczcić otworzyłam oryginalnego Doppelbocka Weny z żywieckiego konkursu :beer: Pycha Gratulacje informacje zasługujące na wychylenie kufelka Ten fiolet brzmi baaardzo ciekawie... popieram Jejskiego - zmień avatara Edytowane 25 Lutego 2010 przez wassyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Gratulacje Dori! Hmm... Pani Dyrektor z różowymi włosami. Co to za firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Może to nowe połączenie smaków:Prince Polo+piwo domowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Gratulacje Dori. Teraz już wiem, dlaczego ostatnio tak mocno ekspoloatowałaś Janusza w uCiesznym, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Gratulacje Dori !! Życzę Ci aby za wysokim stanowiskiem szło również wysokie wynagrodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Nowy avator to DORI z pętem kiełbasy na szyji. Kurde chyba zdradziłem. No trudno najwyżej będzie mnie to kosztowało trochę piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) To zdjęcie? PS: Gratuluję nowej pracy, Dori! . Edytowane 25 Lutego 2010 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Masz (+) za to rewelacyjne zdjęcie bo dori pewnie da Ci minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Rewelacja !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Dori, gratulacje!! Trochę, tak tyci tyci, Ci zazdroszczę. Jestem na finiszu studiów i baaaaaaardzo chciałbym pracować w zawodzie.. jednak w lubelskim szanse na prace są nikłe Bo tu zakłady przetwórstwa spożywczego się wyprzedaje i zamyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Napięcie jest co niemiara. Trza cierpliwie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Avatar zmieniony, muszę tylko te kiełbaski na głowie jeszcze pokolorować na fioletowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 LOL! Brawo dla Dori!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Zdjęcie ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Gratuluję serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Ale tu cichutko nikogo wszyscy juz chyba poszli spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Ale tu cichutko nikogo wszyscy juz chyba poszli spac Jeszcze nie, ale właśnie idę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 ja posiedze jeszcze pól godzinki jutro chyba popelnie kozlaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 A drugiego meczu półfinałowego w hokeju nikt nie ma zamiaru oglądać??? Pierwszy był ciekawy 6 bramek w 13 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi