BuDeX Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ahoj! Jak nie warzę to biegam, jak nie biegam to warzę Biorę udział w głosowaniu na najlepsze przebranie półmaratonu warszawskiego. Potrzebuję Waszych głosów Sprawa jest prosta. Należy kliknąć na podany niżej link. Następnie odnaleźć Pszczołę (zdjęcie nr 12) i kliknąć Głosuję. Można głosować raz w ciągu doby. Głosowanie trwa do niedzieli włącznie Dziękuję za pomoc Bzzz http://www.pzupolmaratonwarszawski.com/glosowanie Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Masz głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 masz głos..... fajny pomysł z tymi przebraniami, podoba mi się koleś w troku Akatsuki w tym się musiało ciężko biec (chyba, że ma jakiś "limit krwi") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Głos oddany ale chyba Ojczulek wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Masz głos Dzięki masz głos..... fajny pomysł z tymi przebraniami, podoba mi się koleś w troku Akatsuki w tym się musiało ciężko biec (chyba, że ma jakiś "limit krwi") Dzięki, przede wszystkim musiało mu być GORĄCO! ja miałem długi rękaw tylko na potrzeby stroju i prawie zszedłem śmiertelnie z przegrzania Głos oddany ale chyba Ojczulek wygra Hmm. Musi mieć wielike wsparcie "góry" rano miał ok. 100 głosów, a teraz rośnie to lawinowo. Jak na moje najlepszy jest stadion Przede wszystkim za pomysł i samodzielne wykonanie. Chyba na miejscu orgów podzieliłbym to na 2 podkategorie: Handmade i wypożyczony. Jednak wyżej cenię wysiłek włożony osobiście niż skorzystanie z gotowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak na moje najlepszy jest stadion Stadion promuje się w telewizji. Widziałem z nimi wywiad chyba w kurierze warszawskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak na moje najlepszy jest stadion Stadion promuje się w telewizji. Widziałem z nimi wywiad chyba w kurierze warszawskim A to zmienia postać rzeczy Moim zdaniem Pszczoła jest najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Hmm. Musi mieć wielike wsparcie "góry" rano miał ok. 100 głosów, a teraz rośnie to lawinowo. Zacznij iterację po tej liście, wklejając link do głosowania: https://rejestracja.maratonwarszawski.com/pl/glosuje/12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 czemu nikt się za Flasha nie przebrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Hmm. Musi mieć wielike wsparcie "góry" rano miał ok. 100 głosów, a teraz rośnie to lawinowo. Zacznij iterację po tej liście, wklejając link do głosowania: https://rejestracja....m/pl/glosuje/12 To trochę tak, jakby biec na dopingu. Brać, bo wszyscy biorą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) To trochę tak, jakby biec na dopingu. Brać, bo wszyscy biorą? Ja tylko dałem wędkę - a czy złowi nią rybę czy kogoś zabije to nie moja sprawa... Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi