Usiu Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Bardzo fajna inicjatywa, gratki dla autora i dla ludzi odpowiedzialnych za wideo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ciekawy jest ten repotraż z otwierania browaru. Bardzo jestem ciekaw, ile zapłacili za taką instalacje - nówkę. Strzelam w 2-3 miliony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To po jakim czasie to się zwróci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Szybko, bo będą sprzedawać w normalnej cenie (18zł za litr). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 sprzedają po 6,5 za 0,4... przenica po 7,5 za 0,5, są 3 gatunki, lager, schwarzbier i przenica, schwarz bardzo dobry, przywędzony delikatnie, gminna wieść niesie że koło 2mln wydali... i wygląda na tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Odniosłem wrażenie, że browar kupili nie jako dodatek do kotleta, ale z zamiłowania do piwa. To dobrze rokuje piwu tam produkowanemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 W Widawie jest Kaspar. Już w sobote spróbuję ich piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 sprzedają po 6,5 za 0,4... przenica po 7,5 za 0,5, są 3 gatunki, lager, schwarzbier i przenica, schwarz bardzo dobry, przywędzony delikatnie, gminna wieść niesie że koło 2mln wydali... i wygląda na tyle... No to po kosztach lecą. Długo takiej ceny utrzymać nie zdołają. Albo gorsze piwa robić zaczną albo cenę podniosą niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 No to tanio mają jak na ceny browarów restauracyjnych. W gdańskiej Browanii 0.5l sprzedają za 10zł (1l za 19zł), co i tak jest fajną ceną w szczególności, że na starówce sprzedają w pubach/restauracjach koncerniaki za 8-10zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 A moze tak po prostu, po ludzku ich zapytac, dlaczego sprzedaja po tak 'skandalicznie' zanizonych cenach? Maja przeciez strone na fejsie! Wracajac do tematu. Nie wiem czy juz bylo, ale chyba co poniektorzy o nich slyszeli i dla mnie to absolutna amerykanska czolowka: BrewingTV(niesamowici!!) BasicBrewing, donosborn, BobbyFromNJ(Polak z pochodzenia:)) oraz wszystkie podcasty The BrewingNetwork. Zwlaszcza ci ostatni to nieskonczona skarbnica wiedzy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jak im nie będzie szło, to kupią http://allegro.pl/na...2308983622.html i od razu im się zwiększy sprzedaż o 30 do 70% przy zmniejszeniu strat do 25% całego wyprodukowanego piwa, i to tylko za 2 tys. złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury żniwiarz Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 prezentacja mojego browaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Fajny browarek : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 I kolejny, tym razem trochę większy, ale klimatyczny browar : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ciekawy Belgijski regionalny mikrobrowar, coś na wzór domowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 na 7:12 - co jest wsypywane - białe granulki...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 krotki film ode mnie z ostatniego warzenia, zakonczylo sie na dodaniu chmielu gdyz pozniej nie bylo co pokazywac. chlodzenie na balkonie przelanie do fermentora i zadanie drozdzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 na 7:12 - co jest wsypywane - białe granulki...? A to nie chmiel? Tylko tak świało pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 na 7:12 - co jest wsypywane - białe granulki...? A to nie chmiel? Tylko tak świało pada. No ale część jest ewidentnie jaśniejsza... tabletki chmielowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 na 7:12 - co jest wsypywane - białe granulki...? A to nie chmiel? Tylko tak świało pada. No ale część jest ewidentnie jaśniejsza... tabletki chmielowe? A moze suszona skorka pomaranczy? Ostatnio dodawalem i tez z jednej strony byla biala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Brouw TV, już wyżej był chyba filmik z tej serii (warto oglądnąć wszystkie). Piwowarka w małej kuchni, a niej same rarytasy, np. nalewak! Maż musi być szczęśliwy [media] [/media] Edytowane 1 Października 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Strasznie się męczy bidulka z tym sprzętem Co to za przyrząd od 4:20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Stawiam na pH-metr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Termometr. Zaczyna zacierac jednostopniowo, to jest termometr z sondą. Edytowane 1 Października 2012 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Chyba jednak pH-metr, robi prawie to samo co ja, podczas sprawdzania pH wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się