góral123 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 No urwa szkoda tych Chorwatów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dopiero po pierwszym meczu a już już nie chce mi się tego oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasznet Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Szkoda że nie ma Naszych, Oni by na pewno pokazali poziom gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Chyba zrobię jedyne co może zrobić "konsument", czyli zakończę swoje oglądanie mundialu na meczu otwarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Oni by na pewno pokazali poziom gry Taki jak zawsze - najwyższych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ja tam kibicuje za tym żeby im mundial nie wyszedł Niestety szkoda mi Brazylii, bo Fafarafifa sobie poczyna ostatnio bardzo dziwnie... Jak się jakiś stadion nie zawali albo droga to będzie cud Oglądać mecze będę wybiórczo pewnie, ale po pierwszym mam bardzo spory niesmak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 czyli zakończę swoje oglądanie mundialu na meczu otwarcia A ja jeszcze nie zacząłem i chyba dobrze zrobiłem. Za to Alta na prawie 100% monachijskim sobie ugotowałem. bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No urwa szkoda tych Chorwatów... Dlaczego? Przecież nie umieli strzelić nawet jednej bramki. A piłka nożna polega na strzelaniu bramek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral123 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ale tez i na blędach sędziego wiwat Holandia!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekW Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No urwa szkoda tych Chorwatów... Dlaczego? Przecież nie umieli strzelić nawet jednej bramki. A piłka nożna polega na strzelaniu bramek. Chyba inny mecz oglądalismy. Chorwaci strzelili nawet dwa gole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 yyy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Chyba inny mecz oglądalismy. Chorwaci strzelili nawet dwa gole. A nie siedem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekW Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dwa razy wpadła piłka do siatki Brazylii, w tym raz sędzia nie uznał gola po rzekomym faulu Olica na bramkarzu. Stąd dwa strzelone gole. Wczoraj Meksyk strzelił trzy gole, a uznali jeden. Przez sędziów wyniki odbiegają od rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi