Ignac99 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ale zawaliłem..... takie spotkanie.........takie towarzystwo...... i tylko kilka kilometrów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dziadek miałeś szansę nawet transport. Trudno. Do następnego razu. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Czy nie było nawet 1 zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Były zdjęcia, ale nie ma co innym smaku robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No a ja dopiero dzisiaj mogę coś napisać bo wczoraj przez cały dzień (i pół nocy) mnie nie było Dziękuję w imieniu swoim i żony przesympatycznym Gospodarzom za bardzo miłe spotkanie. :) Wenie i pieronowi za super zestawy piw, bielokowi i markowi33 za ich wyroby wędliniarskie i piekarnicze, oraz wszystkim razem za mile spędzony wieczór :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Czy nie było nawet 1 zdjęcia? Kilka pstryknęliśmy http://www.piwo.org/galeria/thumbnails.php?album=95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Cześć Na zbiorowym zdjęciu same wiekie chłopy, tylko my z Dori takie kruszynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A czy ktoś mógłby być taki miły i opisać kto jest na zdjęciach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Cześć. Do kliku zdjęć dopisałem obsadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A dlaczego Wy jesteście boso w większości http://www.piwo.org/galeria/displayimage.php?pos=-1336 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Cześć Bo Janusz świerzo kosił trawę i było super chodzenie po niej, co więcej był gorąc jak diabli i każdy chłodził stopy (na trawie) i od wewnątrz zimnym piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Bo takiej trawy to szkoda deptać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Pozazdrościłem Wam. Grupa warszawska - może my tez zrobimy jakies spotkanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jesień się zbliża wielkimi krokami, więc chyba czas zakończyć sezon grillowy , a że i inne okazje do świętowania się znajdą więc zapraszam do mnie na degustację piw i coś z grilla w przyszłą sobotę Oczywiście mile widziani starzy znajomi jak i nowi piwowarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Jesień się zbliża wielkimi krokami, więc chyba czas zakończyć sezon grillowy , a że i inne okazje do świętowania się znajdą więc zapraszam do mnie na degustację piw i coś z grilla w przyszłą sobotę Oczywiście mile widziani starzy znajomi jak i nowi piwowarzy Przeczytałem to już w niedzielę, ale nic nie pisałem. No bo nie wiedziałem co mam napisać :rolleyes: Za to dzisiaj mogę śmiało napisać, że jeśli nie zdarzy się jakiś "armagjedon" to chętnie z zaproszenia wraz z małżonką skorzystamy. Tylko z piwkami coś ostatnio u mnie kiepsko , ale na pewno jakaś mała kratka się uzbiera To chyba jestem pierwszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 To chyba jestem pierwszy :) Pierwszy nie jesteś Cieszę się bardzo, że przyjedziecie Piwem się nie przejmuj w mojej piwniczce coś się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Pierwszy nie jesteś :) Na PW się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 No to, żeby było oficjalnie ja + Żona. Napiszę za kolegę PIERON + Żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No jakaś cisza na tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No jakaś cisza na tym wątku. ..no cóż cisza Ale i tak się spotkamy, start w sobotę o 16stej. Niestety pogoda zapowiada się nieciekawa, więc ewentualnie z tarasu przeniesiemy się do domu Kilka miejsc noclegowych dla chętnych się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Żyjecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Żyjecie ? Ledwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 E tam ledwo od 7:40 jestem na nogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ja też od 7-mej na nogach. Dori spotkanie super zorganizowała-dzięki bardzo. Szkoda, że nic nie nakręcono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 cześć. Szkoda, że nic nie nakręcono. Musieli byśmy dostać szansę wstania od stołu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi