Pieron Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 cześć. Szkoda, że nic nie nakręcono. Musieli byśmy dostać szansę wstania od stołu ;-) Tu masz rację. Szanse były ale niskie i nikomu się nie chciało, nawet wracać do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ...... i nikomu się nie chciało, nawet wracać do domu. I co niektórzy to uskutecznili :) Wielkie dzięki wszystkim obecnym za wspaniałą atmosferę Jeszcze tylu gatunków piwa na jednej imprezie nie piłem ,no i ten stół uginający się od swojskich wyrobów (wszyscy się do tego przyczynili ) Dzięki i brawo dla wspaniałych Gospodarzy A dziś rano wiadomo :) Może wena da jakieś fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Wreszcie mogę coś napisać. Wcześniej nie bardzo mogłam, bo Młoda obraziła się, że wszyscy goście sobie pojechali i dała mi dziś nieźle popalić Taki to już "typ towarzyski" A wracając do imprezy - dzięki tak miłym gościom, z mojego punktu widzenia, impreza bardzo udana Było na prawdę bardzo miło. Dzięki wszystkim za przybycie i stworzenie tak fajnej atmosfery. Piwa i inne specjały były pierwsza klasa Do kolejnej imprezy :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Cześć. Chociaż sezon grilowy już się kończy, myślę , że to nic straconego w tym roku. Następne spotkanie u mnie. Proponuję ostatni weekend września, 26 września. Mam nadziejęna liczne towarzystwo piwowarów. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 NO fajnie IGNAC99 już bym wyjechał, aby zdążyć, ale mam strasznie poważne sprawy rodzinne i na dzień dzisiejszy nie mogę obiecać, że będę. DORI dziękuję za miłe jak zawsze przyjęcie. Mieliśmy coś kręcić, ale przy takim tempie imprezy nie było na to czasu. Nam jak zawsze się udało bo dobrze się najedliśmy różnych specjałów, napiliśmy sie dobrego piwa, nalewki z pigwy od PAKO i jeszcze na koniec do domu odwiozła nas Żona PIERONA. Żyć nie umierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Tradycję trzeba kontynuować, więc wczoraj zorganizowaliśmy sobie małe spotkanie przy piwie Małe, bo kilka osób niestety nie dotarło. Niemniej jednak było bardzo sympatycznie. Obecni byli Wena z synem, Pako1 z synem, Jejski i Dziadek. Dzięki wielkie za przybycie, super piwa do degustacji i jak zwykle miłe pogaduchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 DORI jako gospodyni spotkania należą Ci się gorące podziękowania. Było jak zawsze u Ciebie superowo. Podziękowania również dla Twojego męża, który Cie wspiera w organizacji spotkań. Dziękujemy i do zobaczenia u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 DORI dzięki za przemiłe spotkanie i jak zwykle za super przyjęcie. Janusz fajną fotkę pstryknął - wszystkie kufle puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Dziękuje za wspaniałe spotkanie u Dori,atmosfera wspaniała przy akompaniamencie córeczki,degustacja wyrobów piwowarów i zadymiaczy-10/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Lepiej późno niż wcale, pragnę podziękować za Dori i Januszowi za gościnę i wszystkim za super atmosferę . Takie spotkanie ładuje baterie na długo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 DORI dzięki za przemiłe spotkanie i jak zwykle za super przyjęcie. Janusz fajną fotkę pstryknął - wszystkie kufle puste Ale za to dużo butelek stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dzisiaj było piękne spotkanie u Weny-degustacja "piw, a"-mniam,mniam.Do zobaczenia 06.12. o godz.12.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dziadku ! Proszę mnie nie drażnić! Miałem być i co? Jest 23.00 a dalej siedzę w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dziadku ! Proszę mnie nie drażnić! Miałem być i co? Jest 23.00 a dalej siedzę w pracy Nie musisz siedzieć, zacznij chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mam nadzieję, że wreszcie wiosna do nas zawita i będzie można rozpocząć sezon grillowy. Proszę sobie wstępnie zarezerwować czas na sobotę 08 maja. Punkt obowiązkowy programu degustacja piw zgłaszanych do konkursu żywieckiego. Warunek konieczny ładna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Szkoda, że pokrywa się z Wrocławiem. Tam już jestem umówiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja już chciałem powiedzieć nie, a tu widzę że w niedzielę mam wolne a w sobotę do 16-tej zajęcia, wiec może...jeszcze się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 A w niedziele jest giełda w Spiżu http://browar.biz/forum/showthread.php?t=87432 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 A w niedziele jest giełda w Spiżu http://browar.biz/forum/showthread.php?t=87432 A nie jest odwołana ? http://browar.biz/forum/showthread.php?t=86747 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 A w niedziele jest giełda w Spiżu http://browar.biz/forum/showthread.php?t=87432 A nie jest odwołana ? http://browar.biz/forum/showthread.php?t=86747 przeniesiona na 09.05.2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dokładnie. W niedzielę też mi pasuję, więc imprezowy weekend może będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Termin nadal aktualny, czyli przyszła sobota Kto chętny na grillowanie i degustację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Cześć Mnie na 100% nie będzie, Krzyś ma I komunię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Nie chcę niczego obiecywać, ale na grilowanie i degustację zawsze jestem chętny. Na pewno dam znać w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Termin nadal aktualny, czyli przyszła sobota Kto chętny na grillowanie i degustację? Ojjj zapowiada się naprawdę małe spotkanko. Myślałam, że piwowarów w okolicy przybyło to i frekwencja będzie większa, a tu kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi