uups Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 może jest ktoś chętny na małą konferencję po meczu LECHA ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Polecam uczestnictwo w takich spotkaniach zwłaszcza dla osób z małym doświadczeniem piwowarskim. Można się dowiedzieć o wiele więcej w krótkim czasie. Pisanie i czytanie na forum jest ok, ale rozmowa jest o wiele szybsza i skuteczniejsza. Swięte słow nie ma jak rozmowa jak będzie konferencja mój nick graham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Polecam uczestnictwo w takich spotkaniach zwłaszcza dla osób z małym doświadczeniem piwowarskim. Można się dowiedzieć o wiele więcej w krótkim czasie. Pisanie i czytanie na forum jest ok' date=' ale rozmowa jest o wiele szybsza i skuteczniejsza.[/quote']Swięte słow nie ma jak rozmowa jak będzie konferencja mój nick graham. Kolejny nowy nick ? :rolleyes: edit: wiesz o co mi chodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Ale gdzie na Skype ludzie z tego forum mają różne ja mam graham i co w tym dziwnego.Takie konto kiedyś sobie założyłem więc taki nick podaje i tyle. Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez maxhot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Bardzo zaniedbany temat więc trzeba odświeżyć. Proponuję pogadankę na skype, a nie na paltaku, bo ostatnio z powodu przeciążenia serwerów były problemy, a nie wiem czy po ostatnim remoncie forum działa. Proponowany termin to środa 28.12.11 po 20.00 Tematy przewodnie to oczywiście nowe forum i pomoc w nowej rzeczywistości. Jako temat nr 2 fermentacja lagerów, bo to na czasie, a trzeba sobie przypomnieć, parę szczegółów. Jako moderatora proponuję Makarona. Proszę o dyscyplinę i jedno słowo czy text przez Niego pisany np. STOP Przerywa dyskusję. Wszystkich serdecznie zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Potwierdzam obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A to była Andrzej Spikeria a nie Paltalk Skype siada przy więcej niż 8-10 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Mnie wszystko jedno gdzie, i tak będę więcej pisać niż mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Działa Spikeria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Sądząc po ilości siedzących tam osób, to chyba działa dobrze Pokój piwowarstwo jest cały czas aktywny, tylko sobie muszę przypomnieć hasło Edit: hasło zdjęte. http://spikeria.pl/room/piwowarstwo Andrzej - dodam do kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Spikeria jest spoko, zwłaszcza knif z podnoszeniem ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 jak był z hasłem to łatwiej było znaleźć teraz nie widzę dodatkowo hasło blokuje przypadkowe wejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Sądząc po ilości siedzących tam osób, to chyba działa dobrze Pokój piwowarstwo jest cały czas aktywny, tylko sobie muszę przypomnieć hasło Edit: hasło zdjęte. http://spikeria.pl/room/piwowarstwo Andrzej - dodam do kalendarza na pewno hasło zdjęte? u mnie sie pyta - chyba, że jeszcze nie czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Hasło to test inteligencję Już wiesz jakie jest hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Hasło to test inteligencję Już wiesz jakie jest hasło? było tak od razu napisac test zdany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Głowę bym sobie dał uciąć, że to hasło anulowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Głowę bym sobie dał uciąć, że to hasło anulowałem... i byłbyś bez głowy, szkoda by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Głowę bym sobie dał uciąć, że to hasło anulowałem... Wczoraj dostęp do pokoju piwowarstwo był bez hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ale dzisiaj rano spikeria miała jakiś problem i chyba zrobili jakiegoś reseta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ale dzisiaj rano spikeria miała jakiś problem i chyba zrobili jakiegoś reseta. Zgadza się przez godzinę nie mogłem wejść, później nie próbowałem. Może postawili z backupa i znowu może mieć hasło. W sumie to hasło było podane, to jest to co uzyskujemy z brzeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 http://spikeria.pl/room/piwowarstwo Przypominam o pogaduchach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dobra! Zostałem sprowokowany przez Bieloka na czacie do następnej konferencji piwowarskiej. Grzesiek twierdzi że ma nowy mikrofon, zatem sprawdźmy to Wiem że ten post powinien być napisany przynajmniej pięć dni wcześniej, ale mamy tym razem spontaniczny objaw integracji piwowarów. Zaczynamy w niedzielę 29.01.12 po 20.00 na http://spikeria.pl/room/piwowarstwo Jakby ktoś nie wiedział jakie jest hasło do pokoju to przypominam co nas łączy na forum Przypominam też że oprócz ustawień systemowych należy wybrać źródło dźwięku z poziomu Flasha/strony i tylko wtedy się dogadamy. Jak zwykle zachęcam mniej doświadczonych piwowarów na uczestnictwo w dyskusji. Czytać i pisać można wiele, ale każda minuta rozmowy jest więcej warta jak godzina pisania i czytania na forum. Do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Potwierdzam obecność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jeśli ktoś chce przetestować ustawienia mikrofonu/kamery to jestem na spikeri i na skype. Nick Jejski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Cześć testy zrobione o 20:00 się zgłoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi