elroy Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 @ elroy Może wprowadzić oprócz kontaktu GG w opisie danego forumowicza odnosnik do skype'a widoczny dla zalogowanych?? Chodzi Ci o to co wyświetla się obok postu, czy po wejściu do profilu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 O to co pokazuje sie pod nazwa, avatarem, obok postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Jeśli ktoś chce pogadać to jestem na skype, Baron też .Piwowarów nocne rozmowy na skype? EDYTA: Właśnie napisałem 1000 posta :) Czas leci Edytowane 25 Lutego 2010 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Konferencja trwa, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Późne kolacje czwartkowe stają się tradycją. Ci którzy nie uczestniczą w konferencji mogą się tylko w brodę pluć! Zapraszam w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Jeżeli ktoś dziś chętny na wieczorne rozmowy to zapraszam na skype od 20. Pozdrawiam Jejski mam nadzieje,że standardowo będziesz?? Edytowane 11 Marca 2010 przez BaronVonZuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Cześć U mnie w wannie się moczy 50 butelek, raczej się nie wyrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Jestem chętny pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Moj login baron_von_zuk utworzę konferencję jeśli będzie nas więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Jestem w pracy Będę dopiero po 22.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Jezeli ja bede dostepny to dzwon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Czy ktoś oprócz oczywiście Andrzej, chętny na pogadankę?? Jeśli tak to standardowo baron_von_zuk Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Niestety nie mogłem być wczoraj przy kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Szkoda,odzywajcie sie w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Czy ktoś chce pogadać w ten czwartek? Jeśli ma ktoś jakiś konkretny pomysł na temat spotkania to bardzo proszę, a jeśli nie to może jakaś luźna rozmowa. W ostatnie czwartki niestety nie byłem dostępny Ponawiam apel do świeżych adeptów piwowarstwa o uczestnictwo w spotkaniach. Bardzo szybko można wymienić spostrzeżenia i uzyskać cenne rady od bardziej zaawansowanych piwowarów. Chwila rozmowy jest bardziej cenna od godzin czytania i pisania na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Chętnie w czwartek pogadam o której ? 20.30 może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie mogę obiecać, ale postaram się być w ten czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 To ja się postaram do was w czwartek dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 chętnie też pogadam , no to jak ? 20:30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzisiaj jestem o 20.30 , a najpóźniej o 21.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Cześć ja też chętnie pogadam będe o 20.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja niestety nie mam dostępu do dobrego łączą by używać skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Oj to nie dobrze! Już jestem. Czekam. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jejski jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak mogę się do was dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi