sebek Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Czołem. Mieliśmy ostatnio sporo roboty w knajpie i nie wyrobiliśmy. Od dzisiaj zabieramy się za metryczki i wysyłkę nagród. Za opóźnienia przepraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herakles Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 I minęło kolejne 2 tygodnie i ani widu ani słychu o metryczkach i nagrodach PS. jesteście aż tak zarobieni czy lenistwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja już dostałem pocztą metryczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Szczęśliwiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belgi Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam, też dostałem metryczkę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Nom panowie powinniście spiąć poślady i po zakończonym konkursie dokończyć wszystko co z nim związane. Ja wiem brak czasu itp. ale warto by było zamknąć już ten temat bo ciągnie się zbyt długo co źle świadczy o organizacji. BeerGrill i anteks 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 W tym roku jeszcze? moon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) To taka tradycja konkursowa( nie tylko w tym konkursie), metryczki dla wybranych Edytowane 24 Listopada 2014 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Trochę wstyd. Albo się ma czas i organizuje konkurs albo nie. Nadal czekam na wygrany słód już nie mówiąc o metryczce... anteks i Maryh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja tam metryczki też nie dostałem ale sobie temat już odpuściłem w przyszłym roku po prostu nie ma po co startować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja metryczkę dostałem, czytając poczułem się jak zbity pies więc lepiej nie ponaglajcie Jeszcze z Birofiliów wszystkiego nie dostałem więc bywają gorsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Lepsza prawda niż niewiadoma, Mi zawsze mówiono, że mam się porównywać z lepszymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Róbcie jak chcecie. Nagrody mnie nie interesują ale dyplomu jest mi szkoda i tak łatwo się nie poddam Może by się w końcu ktoś z organizatorów wypowiedział na ten temat! Czy macie to już centralnie w dupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Czy macie to już centralnie w dupie? pewnie takk bo bez bólu weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Tyle razy se z gęby wycieraczkę zrobili, że już im pewnie głupio cokolwiek obiecywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dzisiaj dostałem informację że paczki z nagrodami zostaną wysłane. Ba nawet dostałem zdjęcie że tak się dzieje. Mam nadzieję że w końcu temat zostanie zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Właśnie dostałem SMSa z informacją, że jakaś paczka jest w drodze do mnie więc może to jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 nono ruszyło się..czyli potrzebna była zjebka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dzisiaj paczka doszła, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ja też odebrałem i jestem smutny bo jednak żadnego dyplomu nima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candle Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wczoraj przyszła metryczka, prawdopodobnie najgorszy stout w konkursie ale jak na pierwsze piwo i to z ekstraktów chyba nie ma co narzekać następnym razem będzie lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 E tam może mój był gorszy :-) Ja wczoraj też znalazłem metryczkę w skrzynce pocztowej. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Wiadomo ostatecznie czy konkurs będzie się liczył do pucharu PSPD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi