adanjan Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Dziś kolega Dagome "przechodzi na drugą stronę", czyli się żeni! Czesław, wszystkiego najlepszego na nowej, trudnej, ale pełnej wyzwań drodze życia. Życzę pełnej akceptacji i pomocy żony dla Twojego piwnego hobby. Wasze zdrowie, 100 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Dagome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witaj w gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sto lat młodej parze witamy w gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sto lat Młodym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sto Lat. Niech Im Się Szczęści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Cześć I ja przyłączam się do życzeń 100 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. A dobrze mu tak, dlaczego ma mu być lepiej niż mnie. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Heh, też niedawno mnie to spotkało Wszystkiego najlepszego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Powodzenia Dagome :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wszystkiego najlepszego Dagome Niechaj żona wspiera Cię w piwowarskim hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dziękuję bardzo wszystkim za ciepłe słowa! Mieliśmy piękną i wzruszającą uroczystość. Agnieszka, już moja żona, wprawdzie bardzo sobie chwali moje piwa, ale jeszcze nie miała okazji widzieć, co się dzieje w kuchni podczas warzenia. A bałaganu to ona nie znosi! Ale myślę, że wytrwa. Po cichu też liczę, że uda mi się ją z czasem wciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 cześć ....ale jeszcze nie miała okazji widzieć, co się dzieje w kuchni podczas warzenia. A bałaganu to ona nie znosi! Ale myślę, że wytrwa. jak nie znosi bałaganu to niech szybko za Tobą posprzata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Agnieszka - moja przyszła synowa też ma tak na imię - zostało jeszcze 6 tygodni. Ładne imię - mam nadzieję, że panie o tym imieniu są spokojne i cierpliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Przedwczorajsze warzenie żona zniosła dobrze Ba! Śrutowała słód, mieszała łychą i pomagała przelewać! Na bałagan nie sarkała. Myślę, że niejedna warka w tym związku będzie uwarzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Midowy miesiąc - może piwny miesiąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Przedwczorajsze warzenie żona zniosła dobrze Ba! Śrutowała słód, mieszała łychą i pomagała przelewać! Na bałagan nie sarkała. Myślę, że niejedna warka w tym związku będzie uwarzona ...u mnie też tak było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 było? a teraz już nie jest? Moja żona ostatnio ochoczo pomagała mi przy Weizenach.. (pewnie dlatego że je bardzo lubi) ciekawe co będzie przy innych stylach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 było? a teraz już nie jest?Moja żona ostatnio ochoczo pomagała mi przy Weizenach.. (pewnie dlatego że je bardzo lubi) ciekawe co będzie przy innych stylach.. kiedyś pomagała w warzeniu, butelkowaniu, wycinała etykiety a teraz... pomaga jedynie w piciu, no cóż, dobre i to, póki pije to i hobby popiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi