skitof Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Może taką kampanię piwowarstwa domowego warto by okrasić jakimś chwytliwym, rymowanym sloganem, jakimś mocnym hasłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pierwsza propozycja Piwo z rana jak śmietana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pierwsza propozycjaPiwo z rana jak śmietana Dobre, dobre, tylko jakie piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Domowe to chyba jasne jak słońce. Jeżeli chodzi o gatunek to wg gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Czy ciemne czy jasne, ja piję własne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) Czy ciemne czy jasne, ja piję własne Na coś takiego już za późno, bo taki tekst powinien się znaleźć w spocie. Jankesi wcisnęli swoje RDWHAHB. No chyba, że "warzenie wciąga", bo to akurat występuje. IMO jednak w zupełności wystarczy "jestem piwowarem domowym". A w oóle najlepsze hasło to "browar to nie apteka" Do listy dołączyły kolejne osoby: 1. Marusia 2. wena 3. artur2 4. pieron 5. Wassyl 6. Infam 7. Stasiek 8. kentaki 9. dori 10.admiro 11. anteks 12. Maryush Co mnie cieszy wiele osób wypełnia rubrykę Motto: (która oczywiście nie jest obowiązkowa) i są to naprawdę różnorakie dewizy. Bardzo się cieszę, że wprowadziliśmy tę rubrykę. Edytowane 9 Stycznia 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_FK Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A w oóle najlepsze hasło to "browar to nie apteka" Ja bym powiedział: Browar to nie fabryka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jesteś (chyba ), w Cieszynie mówisz "jestem piwowarem domowym" to Ty prawda?Dołączone zdjęcia Zwiastun już jest , czekam z niecierpliwością na film. Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zwiastun już jest , czekam z niecierpliwością na film. Gdzie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W avatarze admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W avatarze admiro To widziałem, ale myślałem że są już ostrzejsze sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Na coś takiego już za późno, bo taki tekst powinien się znaleźć w spocie. Jankesi wcisnęli swoje RDWHAHB. No chyba, że "warzenie wciąga", bo to akurat występuje. IMO jednak w zupełności wystarczy "jestem piwowarem domowym".A w oóle najlepsze hasło to "browar to nie apteka" Na pewno w przyszłości takie nośne hasło marketingowe wspólne wszystkim piwowarom może tylko pomóc. A na pewno nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mam Was!!! A właściwie Wasze podpisane fotki. Bo jak oglądałem klip, to miałem kilka wątpliwości "who is who". Dostałem jednak dziś zrzuty ekranowe od pawelka. On co prawda też nie zawsze wiedział "who is who", ale były to akurat inne osoby. Fajnie Was poznać. Aktualizacja listy: 1. Marusia 2. wena 3. artur2 4. pieron 5. Wassyl 6. Infam 7. Stasiek 8. kentaki 9. dori 10. admiro 11. anteks 12. Maryush 13. GaGacek 14. Greg-orio 15. MarkOzz 16. jacer licząc ze mną 17 osób, więc jeszcze 1 brakuje, żeby przekroczyć połowę. Po dobroci proszę o nadsyłanie następnych notek, potem będę dręczył na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jeszcze ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kopyr ile zostało na odpalenie całości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jeszcze ja No rzeczywiście, jakoś mi to umknęło, a czułem, że jakoś więcej było. Przepraszam. A tymczasem doszły 2 osoby i mamy już... 1. Marusia 2. wena 3. artur2 4. pieron 5. Wassyl 6. Infam 7. Stasiek 8. kentaki 9. dori 10. admiro 11. anteks 12. Maryush 13. GaGacek 14. Greg-orio 15. MarkOzz 16. jacer 17. darko 18. elroy 19. Josefik Kopyr ile zostało na odpalenie całości? Nie mam bladego pojęcia. Mój łącznik z muzykiem, a mianowicie Jejski milczy jak zaklęty. Trochę mnie to niepokoi, no ale myślę, że tydzień, góra dwa to jest max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tak jak piszesz góra dwa tygodnie i będzie muzyka. Niestety Bogdan ma masę pracy po wolnym. Kochani proszę Was o cierpliwość. Wiem że wszyscy już przebierają nogami szybciej niż dzieci w przedszkolu w kolejce do kibelka , ale jeszcze o troszkę wyrozumienia proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) Mam 21 notek, (wszystkie już obrobiłem), brakuje 14. Zaraz rozpoczynam akcję nękania 1. Marusia 2. wena 3. artur2 4. pieron 5. Wassyl 6. Infam 7. Stasiek 8. kentaki 9. dori 10. admiro 11. anteks 12. Maryush 13. GaGacek 14. Greg-orio 15. MarkOzz 16. jacer 17. darko 18. elroy 19. Josefik 20. arzy 21. wena Edytowane 13 Stycznia 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Liczę na szybką premierę (ale oczywiście dopracowaną)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Czy ja jestem, aż tak ważny, że mnie wpisałeś na listę 2 razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Czy ja jestem, aż tak ważny, że mnie wpisałeś na listę 2 razy? Pytanie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Mamy już 27. notek 1. Marusia 2. wena 3. artur2 4. pieron 5. Wassyl 6. Infam 7. Stasiek 8. kentaki 9. dori 10. admiro 11. anteks 12. Maryush 13. GaGacek 14. Greg-orio 15. MarkOzz 16. jacer 17. darko 18. elroy 19. Josefik 20. arzy 21. pioturek 22. dziadek 23. coder 24. Pako1 25. Jejski 26. Waldi Edytowane 18 Stycznia 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Mamy już 31. notek 1. Marusia 2. wena 3. artur2 4. pieron 5. Wassyl 6. Infam 7. Stasiek 8. kentaki 9. dori 10. admiro 11. anteks 12. Maryush 13. GaGacek 14. Greg-orio 15. MarkOzz 16. jacer 17. darko 18. elroy 19. Josefik 20. arzy 21. pioturek 22. dziadek 23. coder 24. Pako1 25. Jejski 26. Waldi 27. Zdrój 28. Czes 29. maaciej6 30. LoboV Brakuje nam jedynie Alutki, Marusi, ARTa i Maggyk. No i gdyby nie dori i ART to by wyszło, że jak zwykle trzeba czekać na Panie . (Znaczy Marusia jest wpisana na początku, ale coś miała poprawiać i poprawić nie może, no to trafiła na czarną listę ). Edytowane 18 Stycznia 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 TOMEK czy Twój czar działa? Wszyscy tak szybko się starają. Może sie Ciebie boją? No chyba nie przecież Cię znam i nie jesteś taki groźny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Takie rzeczy też słyszę co chwilę od ludzi których mało znam. Pieron wie o co im chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi