Jump to content

Witam, witam.

Gargh

Recommended Posts

Dopiero co znalazłem to forum i się na nim zarejestrowałem, więc witam serdecznie.

Jednocześnie jako że nie znam dokładnie zasad tu panujących, proszę o wyrozumiałość. Jestem też członkiem innego forum, o zupełnie innej tematyce i tam za zadanie pytania, które już było, srogo leją, toteż zawsze staram się najpierw użyć opcji "szukaj", ale jak przypuszczam nie raz zdarzy mi się powielać pytania, toteż chill out w razie czego :smilies:

Pomyślności życzę.

Jestem też członkiem innego forum, o zupełnie innej tematyce i tam za zadanie pytania, które już było, srogo leją, toteż zawsze staram się najpierw użyć opcji "szukaj", ale jak przypuszczam nie raz zdarzy mi się powielać pytania, toteż chill out w razie czego :smilies:

To bardzo dobrze, że jesteś po takiej szkole. :D Tym bardziej docenisz przyjazną atmosferę tego forum. Polecam używanie wyszukiwarki, choć sam czasami wiem, że coś na forum było, a znaleźć tego nie potrafię.

Jestem też członkiem innego forum, o zupełnie innej tematyce i tam za zadanie pytania, które już było, srogo leją,

Hahaha. Jesteś na forum suzuki swift? haha

Też Cię witam!