Gargh Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dopiero co znalazłem to forum i się na nim zarejestrowałem, więc witam serdecznie. Jednocześnie jako że nie znam dokładnie zasad tu panujących, proszę o wyrozumiałość. Jestem też członkiem innego forum, o zupełnie innej tematyce i tam za zadanie pytania, które już było, srogo leją, toteż zawsze staram się najpierw użyć opcji "szukaj", ale jak przypuszczam nie raz zdarzy mi się powielać pytania, toteż chill out w razie czego Pomyślności życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witamy i czuj się jak u siebie. To najprzyjaźniejsze forum w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Również witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jestem też członkiem innego forum, o zupełnie innej tematyce i tam za zadanie pytania, które już było, srogo leją, toteż zawsze staram się najpierw użyć opcji "szukaj", ale jak przypuszczam nie raz zdarzy mi się powielać pytania, toteż chill out w razie czego To bardzo dobrze, że jesteś po takiej szkole. Tym bardziej docenisz przyjazną atmosferę tego forum. Polecam używanie wyszukiwarki, choć sam czasami wiem, że coś na forum było, a znaleźć tego nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Dori odwaliła kawał porządnej roboty tworząc mapę wątków na forum. Polecam zapoznanie sie z nią. Ułatwia szukanie zagadnien tematycznych na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Cześć Nic się nie bój, nikt nie bije Witam na forum i udanej przygody z piwowarstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Cześć Gargh Miło Ciebie u nas widziec jak możesz uzupełnij profil o miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Również witam na forum nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witaj i śmiało pytaj! Te forum jest naprawdę przyjazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam serdecznie. Tak samo jak mnie przyjęto niedawno na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jestem też członkiem innego forum, o zupełnie innej tematyce i tam za zadanie pytania, które już było, srogo leją, Hahaha. Jesteś na forum suzuki swift? haha Też Cię witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 I ja witam. Jak są jakieś wątpliwści najlepiej je ogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam nowego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargh Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Hahaha. Jesteś na forum suzuki swift? haha Nie na 124coupe.pl Profil niebawem uzupełnię, a jestem z Bydgoszczy oraz Olsztyna (na zmianę) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 a jestem z Bydgoszczy O to więcej nas coraz w kujawsko-pomorskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi