Bartek_90 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Nazywam się Bartek. Swoja przygodę z piwowarstwem zacząłem jakieś 3 miesiące dzięki pomocy Pana Mariana (czyli Dziadka). Na swoim koncie mam już 3 warki po 40l na których doświadczony piwowar pokazał mi podstawy. Mam nadzieje, że dzięki wskazówki jakie znajdę na forum pozwolą mi robić coraz to lepsze piwo:D. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Cześć masz dobrego nauczyciela ! Witamy następnego piwowara na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witaj na forum Miłego i udanego piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam również i ja na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam i ja kolejnego piwowara. Jako, że Twój nauczyciel pokazywał mi swój sprzęt chciałem zapytać masz podobny. A pytam, gdyż pisałeś że jak Dziadek masz warki 40l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_90 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Mieszkam 20m od Dziadka wiec na razie sprzęt został mi udostępniony:] Jak nazbieram to postaram się mieć podobny, gdyż ten sprzęt to pierwsza klasa;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Mieszkam 20m od Dziadka wiec na razie sprzęt został mi udostępniony:] Jak nazbieram to postaram się mieć podobny, gdyż ten sprzęt to pierwsza klasa;]. Bartku, zapytam profilaktycznie - jesteś pełnoletni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_90 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Trochę dziwi mnie to pytanie, ponieważ uzupełniłem moje dane przed założeniem tematu. Tak mam 19 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 I ja witam kolejnego piwowara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Trochę dziwi mnie to pytanie, ponieważ uzupełniłem moje dane przed założeniem tematu. Tak mam 19 lat. Dlatego właśnie wolę być dociekliwy. Pozdrawiam raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Mieszkam 20m od Dziadka wiec na razie sprzęt został mi udostępniony:] Jak nazbieram to postaram się mieć podobny' date=' gdyż ten sprzęt to pierwsza klasa;']. Bartku, zapytam profilaktycznie - jesteś pełnoletni ? Posądzasz Dziadka, że młodym pokazuje jak warzyć piwo? Dziadek ma małe wnuki, które wiedzą, że Dziadek piwo warzy, a nie tam byle co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam Piwowara. Niedawno mnie tak witano życzę dużo udanych warek:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam nowego piwowara i życzę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam w zespole piwowarów.Zyczę cierpliwości i wytrwałości,dużo czytaj a prześcigniesz nauczyciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No z takim nauczycielem, to daleko zajdziesz. Witaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witaj na forum. Jak w piosence- jak dobrze mieć sąsiada- same korzyści i jest sie od kogo uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_90 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Dzięki wszystkim za miłe przywitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi