Jejski Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Najbardziej szanowany przeze mnie program radiowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ja również polecam 3-kę. Oprócz muzyki lubię słuchać ludzi i chyba tylko tam jeszcze można:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 U mnie w domu, pracy, samochodzie praktycznie cały czas słychać "Trójkę". Poza tym jazz, Diana Krall, Sting, Chris Botti itd, itp. Moje ostatnie odkrycie to Karolina Glazer i jej pierwsza płyta "Normal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ukazała się nowa płyta Yello. Pamiętacie ten teledysk z samochodami? Na płycie gościnnie gra też jeden z najlepszych europejskich trębaczy Till Brönner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) A tak mówisz zapewne poniższym. Mój brat za młodu (mojego) słuchał tego dość intensywnie i mi utkwiło Czasy taśmy magnetofonowej Maxell, Basf i Tdk Edytowane 26 Października 2009 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Air niedawno wydało nową płytę. Muzyka idealna by się zrelaksować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Cześć No trzeba przyznać że Till Brönner nieźle wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Cześć Dla tych którzy słuchają trójki ta piosenka na pewno nie będzie obca Gdy ja pierwszy raz słuchałem w samochodzie mało nie spowodowałem wypadku tak się śmiałem. Daję link do youtube choć teledysku nie ma, to warto posłuchać, choć piosenka już niemłoda. http://www.youtube.com/watch?v=Pw2zxQE0dKU&feature=related Edytowane 27 Października 2009 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Coś na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wiecznie na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) Dość niezłe: http://www.youtube.com/watch?v=yuw-HrXP7Vw I coś z klasyki: I Artysta, który od jakiegoś czasu, sprawia, że mam dreszcze: Mirosław Czyżykiewicz: http://w437.wrzuta.pl/audio/1fPtPQoECPz/miroslaw_czyzykiewicz_-_jazz... Edytowane 3 Stycznia 2010 przez Jacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wiecznie na czasie Z całym szacunkiem dla U2, to w tym kawałku Bono markuje granie, a nie gra (tak przynajmniej po samym początku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 a co powiecie na kapele PRIMUS i naszą kapele strachy na lachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Cieszę się, że w końcu wydadzą coś autorskiego, na pewno kupię: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 czy ktoś bywał na koncertach w brodnicy Muzyczny Camping w Brodnicy często tam jeżdziłem czy ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Cieszę się, że w końcu wydadzą coś autorskiego, na pewno kupię: Pierwsza płyta była autorska. Co do samego kawałka, to teledysk jest ekstra, natomiast piosenka świetnie obrazuje hasło: Czy świat się tak bardzo zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy wk.urwieni?. No i Grabaż w tym kawałku to jest taki stary wk.urwiony. I wszystko fajnie, tylko gdzie ja sobie tej płyty posłucham, bo że nie w samochodzie, ani w domu to jasne. 3-letnia córka już łapie frazy z piosenek, a Grabaż mi tu z taką łaciną wyjeżdża. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=TBtFr4GnU4E&feature=fvst Ostatnio jestem zachwycony tą ekipą ,w końcu w Polsce coś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Cześć I wszystko fajnie, tylko gdzie ja sobie tej płyty posłucham, bo że nie w samochodzie, ani w domu to jasne. 3-letnia córka już łapie frazy z piosenek, a Grabaż mi tu z taką łaciną wyjeżdża. :rolleyes: pora sobie kupić odtwarzacz mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Cześć I wszystko fajnie, tylko gdzie ja sobie tej płyty posłucham, bo że nie w samochodzie, ani w domu to jasne. 3-letnia córka już łapie frazy z piosenek, a Grabaż mi tu z taką łaciną wyjeżdża. :rolleyes: pora sobie kupić odtwarzacz mp3 albo słuchawki bezprzewodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Cześć I wszystko fajnie' date=' tylko gdzie ja sobie tej płyty posłucham, bo że nie w samochodzie, ani w domu to jasne. 3-letnia córka już łapie frazy z piosenek, a Grabaż mi tu z taką łaciną wyjeżdża. :rolleyes:[/quote']pora sobie kupić odtwarzacz mp3 albo słuchawki bezprzewodowe Oj Wujkowie Dobra Rada się znaleźli i co niby w samochodzie mam sobie na słuchawkach słuchać? Odtwarzacz mp3 to mam, zresztą nie potrzebuję bo mogę to mieć w telefonie tylko co z tego? Mnie by się przydał przycisk, typu mute, który by automatycznie wyciszał bluzgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 W jakim samochodzie? W domu masz słuchać na słuchawkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 a co powiecie na kapele PRIMUSi naszą kapele strachy na lachy PRIMUS jak najbardziej. Najlepsze albumy to IMHO Frizzle Fry i Sailing the Seas of Cheese, chociaż Brown Album też był spoko (Z kolei Pork Soda to kosmos . Pałker (czyli perkusista ) Primusa (do 1996 r.) Tim "Herb" Alexander, do tej pory jest jednym z moich ulubionych A z moich ulubionych zapodam jeszcze: Tool, Dead Can Dance, Pearl Jam, Rush, Peter Gabriel, Roger Waters, Suzanne Vega, Chumbawamba, Faith No More, Marillion, RATM, Camel... To tyle "na gorąco" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 A puszczałem Wam mój zespół z czasów młodości? Gdyby nie Pixies nie było by Nirvany i wielu innych. Znacznie wyprzedzili swoje czasy, trochę nie docenieni. Dobrze, że znów koncertują. Trza będzie się wybrać, będą grać w Europie w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 A puszczałem Wam mój zespół z czasów młodości? Gdyby nie Pixies nie było by Nirvany i wielu innych. Znacznie wyprzedzili swoje czasy, trochę nie docenieni. Dobrze, że znów koncertują. Trza będzie się wybrać, będą grać w Europie w tym roku. "Pixies - Where is my mind" i mamy temat oklepany + kultowe filmy w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Cieszę się' date=' że w końcu wydadzą coś autorskiego, na pewno kupię: [url'] [/url] Pierwsza płyta była autorska. Chodziło mi o ich dwie poprzednie płyty czyli "Autor" oraz "Zakazane Piosenki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi